Hei yrittäjä!

 

Kaipaatko käytännön keinoja liikevaihdon kasvattamiseen?
Haluaisitko laajentaa asiakasverkostoasi ja palvelujasi?
Oletko kannustuksen ja buustauksen tarpeessa?

 

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, Ajattele isommin -kasvuvalmennus on kuin sinulle tehty. Se on suunnattu yrittäjille, joilta löytyy roppakaupalla ammattitaitoa ja huikeita suunnitelmia, mutta joilta puuttuvat rohkeus ja keinot niiden toteuttamiseksi. Koulutuksen vetävät pienten yrittäjien puolestapuhujat ja Lisää liksaa -kirjan kirjoittajat Rosanna Marila ja Sanna Wallenius.

Rosanna ja Sanna auttavat sinua pääsemään eroon turhasta epäröinnistä ja itsesi pienentämisestä. Todennäköisesti sinulla on jo kaikki tarvittava osaaminen. Nyt on aika valjastaa se käyttöön: Ajattele isommin -koulutuksessa saat konkreettisia välineitä tehokkaaseen markkinointiin, myyntiin ja tulovirtojen kasvattamiseen. Saat uusia näkökulmia työhösi ja opit katsomaan yrittäjyyttäsi uudesta kulmasta.

Ajattele isommin -kasvuvalmennus järjestetään Helsingissä Innovation Home Kampin Dustin Event Arenalla 6.3. klo 17-19. Paikkoja tapahtumaan on rajoitettu määrä, joten käy ostamassa liput nettisivuiltamme NYT. Hinta: 129 e (sis. alv 24%). Muista, että yrittäjänä voit laittaa koulutuksen verovähennyksiin!

lisaaliksaa.fi

Share


Tagit:
innovationhomekamppi tapahtuma yrittäjyys
Uutiset