Singapore on valmis, oletko sinä?

 

 

Tiesitkö, että Singaporessa eletään jo uutta normaalia? Singapore on saanut koronan hyvin hallintaan ja siellä koronatapauksia todetaan vain muutama kuukaudessa, näin hienosti on ollut jo lokakuusta lähtien.

Joulukuun lopulla Singapore palkitsi itsensä siirtymällä PHASE3:seen ja koronarajoituksia höllennettiin. Maahan ei kuitenkaan pääse ilman maahan saapumislupaa ja pakollista karanteenia, näin saarivaltioon ei viruskaan pääse ulkopuolelta.

Matkustusrajoitusten myötä Singaporelaisilla on aikaisempaa enemmän rahaa arjen kuluttamiseen. Nyt investoidaan omaan hyvinvointiin ja kotiin. Tämä näkyy varsinkin hotellien, kauneushoitoloiden ja ravintoloiden varaustilanteessa. Raha siis liikkuu ja tavaraa sekä palveluita ostetaan.

Bisnestä Singaporessa helpottaa se, että englanti on Singaporen yksi virallisista kielistä ja sitä puhuvat kaikki. Myös asiakirjat ja tienviitat ovat englanniksi. Kolonismin aikaan Singapore oli Iso-Britannian hallussa aina toiseen maailmansotaan asti ja brittitavat ovat vieläkin vahvasti osana yhteiskuntaa.

Singapore on pieni saarivaltio Kaakkois-Aasiassa Malesian ja Indonesian välissä lähellä päiväntasaajaa. Se on turvallinen pieni saari, jota ei vavisuttele tsunamit eikä hirmumyrskyt saatikka maanjäristykset ynnä muut luonnonkatastrofit. Innovation Homen Singaporen toimistomme sijaitsee paikallisessa Silicon Valleyssä ja media HUB-alueella nimeltä One-North. Alueelta löytyy yliopistokampuksia, tutkimuslaitoksia, suuryrityksiä, start-up kiihdyttämöjä, mediataloja sekä useita erilaisia co-workingtoimistoja.

Valtio on tukenut BKT:sta yli 20 %:lla yrityksiä sekä isoilla summilla yksityisiä talouksia. Esimerkiksi koulujen joululomien aikaan jokainen paikallinen perhe sain 100 dollarin arvoisen setelin, jolla he voivat käydä erilaisissa vapaa-ajanviettopaikoissa, kuten eläintarhassa tai huvipuistoissa.

Singaporessa on aktiivinen Suomen Suurlähetystö, joka palvelee suomalaisia yrityksiä koko Team Finland verkoston avulla. Yhteyshenkilö Singaporessa on Riku Mäkelä, riku.makela@formin.fi, https://www.linkedin.com/in/rikumakela/, puhelin / WhatsApp +65 9815 7094.

Meillä onkin sinulle kysymys, mihin vastaamalla, voit voittaa konsultaation oman yrityksesi mahdollisuuksista Aasian markkinoilla!
Kysymys kuuluu: Mikä sinua kansainvälistymisessä mietityttää eniten?

Vastaa sähköpostiin work@coworkinghome.com  31.1.2021 mennessä ja osallistut konsultaation arvontaan! Mainitse vastauksessasi myös, kiinnostaako sinua enemmän Yhdysvaltain vain Aasian markkina-alue.

Innovation Home Singapore toivottaa sinut ja yrityksesi tervetulleeksi!

”Nyt jos koskaan on suomalaisyrityksen aika kokeilla mahdollisuuksia Singaporen markkinoilla. Me täällä Innovation Homella haluamme auttaa suomalasia yrityksiä kansainvälistymisen alkuun.”

Singaporen toimistoa vetää maajohtaja Viivi Avellán, joka on asunut saarivaltiossa vuodesta 2016 lähtien. Viivi on Singaporessa mukana osakkaana neljässä yrityksessä, joista kahdessa hän on perustajana.

Maajohtaja Viivi Avellán
Puh +6591457609
viivi@coworkinghome.com

Share


Blogi Uutiset Viikkokirje