Newsletter week 4 1 & 42

5.-18.10.2020

 

Aamupuuro

Innovation Homessa käynnistetään jälleen kuukausittaiset aamupuurotuokiot.

Tervetuloa 7.10 keskiviikkona verkostoitumaan muihin jäseniin, vaihtamaan kuulumisia ja nautttimaan maittavasta aamiaisesta.

Innovation Home Global Stories

Kiinnostaako sinua USA:n Presidentin vaalit?

Innovation Home tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada kurkata vaalien taakse, kun Los Angelesin pääkonsuli Stefan Lindström tulee juontamaan meille Virtual Boostin aiheesta 22.10 keskiviikkona klo:9:00.

Stefan pitää meille tietoiskun ja vastaa kysymyksiin. Miten valitaan? Mitä valitaan? Onko sillä mitään väliä? Kauppa, UTP, YK, kumppanuudet, USAn rooli/valta maailmassa, Mikä ratkaisee vaalit? Ennustuksia.

https://zoom.us/j/99014312211

Tullaan tutuksi Innovation Homen

jäsenten kesken!

Jos haluat että esittelemme yrityksesi, otathan yhteyttä omaan Community Manageriisi! Kaikkien meidän yhteystiedot löydät täältä!

t. Outi, Viivi, Kati, Leena, Laura ja Minna

 

WISSO

Wisso on juuri puolentoista vuoden iän ylittänyt IT-asiantuntijaorganisaatio. Wisso auttaa asiakkaitaan onnistumaan digitalisaation polulla konsultoimalla sekä IT-kumppanivalinnoissa että toiminnan tehostamisen prosesseissa ja luomalla uutta liiketoimintaa tukevia tai vanhoja toimintamalleja tehostavia IoT- ja analytiikkaratkaisuja. Tällä hetkellä työskentelemme mm. rakennusteollisuuden työvaiheita tehostavissa ja ravitsemisalan ruokahävikkiä vähentävissä IoT- ja analytiikkaprojekteissa. On palkitsevaa olla luomassa asiakkaillemme yhteiskunnallisesti merkittäviä ja globaalisti kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja. Kuvassa Marko Keinänen ja Jussi Railakari

 

GOODIO

Jussi Salosen Santa Monican Innovation Home -jäsenyys vaihtui lennossa Tampereeseen, kun tuli muutto takaisin Suomeen ajateltua aiemmin USA:sta. Goodion kanssa mun matka on alkanut 2016 ja sillä tiellä ollaan. Hienoa päästä mukaan tähän huikeaan yhteisöön!

Goodion visio on olla aidosti läpinäkyvä yritys, joka tarjoaa laadukkaita suklaita ihmisten hyvinvoinnin tueksi pelkän voittojen maksimoinnin sijaan. Yrityksen tavoitteena on uudistaa koko suklaa- ja elintarvikealaa omalla esimerkillään, jossa yhdistyy suomalaiset vahvuudet: puhdas rehellinen tuotantoketju, upea designosaaminen ja herkullinen hyvinvointi. Goodion suklaat valmistetaan alusta loppuun Suomessa vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella

 

AIE – LRV Corp

LRV Corpin keskiössä ovat aie cosmetics-tuotteet.  Tuotteet ovat pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyneitä 100% orgaanisia kosmetiikkatuotteita. Ne sopivat kaikille ihotyypeille ja korjaavat pienet ihovauriot turvallisesti. Tuotteita pääsee kokeilemaan LRV Corpin toimistolla Innovation Home Otaniemessä.

Tällä hetkellä yritys on juuri avannut UK:n markkinat ja käynnistänyt tuotteiden valmistuksen Suomessa. Lisäksi uutta kehitetään koko ajan Kroatiassa.

Yrityksen syntytarinan taustalla on vahvasti yrityksen johtoa yhdistävä harrastus; purjehdus. Yhtenä monista purjehdusreissuista Kroatiaan he tutustuivat nuoreen paikalliseen kemistiin, joka oli vuosia kehitellyt erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita perheelleen ja lähipiirilleen. Koska tämä nuori kemisti ei kokenut omakseen perustaa yritystä, hän pyysi apua näiltä purjehtijoilta. Yhtiön nimi on kooste kolmen perustajanaisen sukunimien ensimmäisistä kirjaimista; Laitinen, Rakic ja Virtanen.

Kysyttäessä, mitä Innovation Home:n yhteisö on tuonut yritykselle Saila vastaa;

”Yhteisö on tuonut meille paljonkin. Yhteisö on pystynyt auttamaan meitä konkreettisesti esim. tarjoamalla palveluja HR-sektorilla sekä markkinoinnissa. Lisäksi Innovation Home on luonut mitä ihastuttavimman ilmapiirin, missä kaikki haluavat auttaa kaikkia ja täten yhdistää voimansa saadakseen jokaisen äänensä kuulumaan pidemmälle.”

 Kiitos Pia ja Saila!

Voit tutustua aie cosmeticsiin lisää täällä: https://www.aiecosmetics.com/

Viikon tapahtumat

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen. Kysy neuvoa kirjanidosta, IPR:stä, myynnistä sekä verotukseen liittyvistä asioista ja yhteistyökumppanimme auttavat mielellään.

 

5.10 Maanantai

Kiipeilyä, 16.00 Otaniemessä Valo Motionin Valo Climb seinällä!

6.10 Tiistai 

Boco IP, virtuaaliklinikka Petri Nieminen

Tsekkaa että IPR ja tavaramerkit ovat kunnossa.

7.10 Keskiviikko 

8.30-9.30 Innovation Home aamupuuro, tervetuloa verkostoitumaan ja nauttimaan aamiaista Kallio, Arabia, Otaniemi.

Satakerta, virtuaaliklinikka Anja Söderholm

Kysy tilitoimistosta parhaat vinkit syksyyn.

Loiste joogan tunti (virtuaalinen) + toimipisteissä mahdollisuus joogaan.

Linkki julkaistaan klo:15:00

Lexia, virtuaalilakiklinikka, Markus. Lexian tiedot löytyvät IH aplikaatiosta ja Lexian ajankohtaiset seminaarit www.lexia.fi

8.10 Torstai 

Kysy innovaatiotohtorilta vinkkejä Sari Kola

9.10 Perjantai

Avidly. Uuden liiketoiminnan kasvu ja kehitys (virtuaalinen) 9:00-10:00 Minna Utriainen

11.10 Sunnuntai

Porrastreenit, Malminkartano 15:30, ilmoittautuminen Petra Erätuli-Kola p.0400415946

 

VKO 42

Syyslomaviikko / Fasilitointi tauolla, mutta pisteet ja omat huoneet

käytettävissä 24/7.

14.10. Lexian päivystys Juuso

Tulevia tapahtumia

7.10.2020 Aamupuuro pisteillä

22.10.2020 Syty – Päätä – Toimi Kim Nyström

 

28.10.2020 klo 9-10 Innovation Home Global Stories / USA presidentinvaalit Stefan

https://zoom.us/j/99014312211

18.11.2020 Knights of Nordics

Syntymäpäiväonnittelut

Pia Rautakorpi, Tom Hahl, Lenni Koivisto, Henri Kiuru, Pekka Sihvonen, Susanna Kytösaho, Kati Lanu, Tuomas Miettinen, Kaisu Pulli, Rami Räty, Tea Latvala, Tomi Hilvo, Antti Rajala, Pekka Viilto, Katja Aalto

Anna lahja yrittäjäystävällesi!

Maksuton testiviikko Innovation Home:ssa

 

Linkki testiviikkoon

 

Share


Viikkokirje