Autamme sinua luomaan ihmislähtöistä kilpailuetua

 

Vuonna 2017 perustettu KREAPAL palvelee kahden henkilön tehotiimillä sekä yrityksiä että julkista sektoria. He muotoilevat strategioita ja palveluita – ja varmistavat niiden tuoman muutoksen konkretisoitumisen arjen tekemiseksi – useimmiten OKR-mallia hyödyntämällä. Kehitystyöhön osallistetaan aina parhaat mahdolliset asiantuntijat, eli asiakkaat ja työntekijät eri tasoilla.  

”Tiedämme ihmislähtöisyyden olevan 2020-luvulla organisaatioiden merkittävin menestystekijä – ja muotoilun sen toteuttamisen tehokkain keino. Tiedämme myös, että ihmislähtöisyys ei ole suomalaisten organisaatioiden vahvuus. Haluamme muuttaa tämän puheenvuoro, valmennus ja projekti kerrallaan.” kertoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Veikko Törrönen.   

Tällä hetkellä asiakaskokemuksen johtaminen ja palvelumuotoilu palveluna ovat KREAPALin uusin juttu. ”Asiakkaat ovat kysyneet tätä vuosien varrella projektien pääteeksi. Meillä ei ole ollut aikaisemmin mahdollisuutta tarjota sitä laadukkaasti, joten kieltäydyimme toistuvasti kunniasta. Nyt on ja olemme tästä aika fiiliksissä!”  

”Starttasin Innovation Homella joulukuussa -22 ja sain uuden huippukollega Sanna Helttusen mukaan maaliskuussa -23! Olemme siis olleet täällä vasta vähän aikaa. Innovation Homen isoin arvo tähän mennessä on ollut letkeä tunnelma työn tekemiselle – Tampereen viileimmissä maisemissa. Tänne on aina kiva tulla”, kertoillee Veikko. 

 

KREAPALin suositteluaste NPS (Net Promoter Score) > 95.

Lue lisää yrityksestä ja sen palveluista: www.kreapal.fi  

 

 

Share


Blogi