Tavoitteenamme organisaatioiden menestyminen monimuotoisen, tehokkaan ja inhimillisen johtajuuden avulla 

 

Mercuri Urval (MU) on 1960-luvulla Ruotsissa perustettu johdon suorahakuihin, avainhenkilöiden rekrytointeihin ja johtamisen kehittämisen neuvontaan erikoistunut kansainvälinen yritys, joka toimii yli 60 maassa. 

Lähtölaukauksena Mercuri Urval:lle voinee pitää myyntivalmentajana toimineen Håkan Eriksson ihmetystä, miksi yritykset lähettävät myyntikoulutuksiin henkilöitä, joilla ei ollut oikeita ominaisuuksia tai edes halua tulla hyviksi myyjiksi. Håkan perusti oman yrityksensä vuonna 1967, jossa keskityttiin yksinomaan auttamaan yritysasiakkaita löytämään oikeita henkilöitä oikeisiin positioihin sekä tukemaan ja neuvomaan asiakkaita rekrytointeihin, ylennyksiin sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvissä asioissa. Liikeidea oli menestys. Ensimmäiset ulkomaantoimistot perustettiin 1974 Lontooseen ja Kööpenhaminaan. Suomeen MU laajeni 1976. 

”Vuonna 2022 lanseerattiin uusi brändi-ilme sekä uusittu kaupallinen strategia. Strategian ytimeen kuuluvat havainnot tutkimuksista, jotka osoittavat, että 40–50 % johtajanimityksistä epäonnistuu ensimmäisten 18 kuukauden sisällä. Tulos on surkea, kun huomioi, että johtamisella on ratkaiseva merkitys liiketoiminnan menestymisessä,” kertoo Senior Consultant Juha Pohto. ” Toteutettujen toimeksiantojen seurantatutkimusten perusteella olemme toistuvasti pystyneet osoittamaan, että yli 90 % arviointiemme perusteella asiakkaille suosittelemistamme johtajista menestyy tai ylittää odotukset tehtävässään ensimmäisten 18 kuukauden aikana.” Yrityksessä ollaankin erityisen ylpeitä kyvystä löytää yhdessä asiakkaiden kanssa sovittuja ammattiprofiileja sekä arvioida kiinnostuneiden ehdokkaiden edellytyksiä menestyä kulloinkin kyseessä olevassa tehtävässä. 

”Vuonna 2022 otettiin käyttöön myös uusi, parannettu johtajien & johtamisen arviointimetodi Leadership Assessments (MU LA) –konsepti, joka on nimenomaan ylimmän johdon suorahakuja, seuraajasuunnittelua ja johtamisen kehittämistä varten. Kaikki konsulttimme globaalisti ovat koulutettu sertifioiduiksi menetelmän käyttäjiksi. Porukalla näyttää olevan hieno innostus ja ammattiylpeys aiheen tiimoilta!” 

”Helsingin toimiston muutto Kamppiin oli iso juttu, viihtyihän yrityksemme aiemmissa toimitiloissaan Oopperan kyljessä 80-luvun alusta asti. Meille on tärkeää keskeinen sijainti, sujuvat aulapalvelut, skaalautuvat toimitilat sekä mahdollisuus verkostoitua. Näissä olemme onnistuneet hyvin Innovation Homen kanssa! Uusia yhteyksiä on luotu yritysnaapureidemme kanssa ja Innovation Homen aktiviteetit ja ohjelmatarjonta ovat herättäneet kiinnostusta meilläkin, kiitos niistä!” 

mercuriurval.com

Share


Blogi