Järjestä ikimuistoiset kesäjuhlat kanssamme!

Haluatko luoda ainutlaatuisen kokemuksen ja juhlistaa aurinkoisia päiviä sekä lämpimiä iltoja ystävien, perheen ja kollegoiden kanssa?

Innovation Home Kampin upeat, modernit tilat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet luoda juuri sellaiset juhlat kuin olet aina halunnut. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Kampin sydämessä, joten paikalle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.


Katso kesäjuhlien esittelyvideo Pyydä tarjous kesäjuhlista

Herkulliset Catering-palvelut

Mitä olisikaan kesäjuhla ilman suussa sulavia herkkuja ja raikkaita juomia?

Tarjoamme sinulle räätälöidyt catering-palvelut, jotta voit heittäytyä juhlan pyörteisiin huolettomasti. Olipa mielessäsi rento grillibileet tai elegantti cocktail-tilaisuus, me takaamme, että kaikki etenee sujuvasti ja juuri sinun toiveidesi mukaan. Tässä muutama herkullinen tarjoiluehdotuksemme.Ruoka- ja juomatarjoilu esimerkkejä Pyydä tarjous kesäjuhlista

Juhli sisällä tai ulkona

Innovation Home Kamppi tarjoaa modernin ja viihtyisän ympäristön, joka mukautuu täydellisesti juhlien teemaan ja tunnelmaan. Ainutlaatuinen ulkotapahtumatilamme pihasaunalla ja porealtaalla takaavat nautinollisen kesäpäivän auringonpaisteessa. Sääolosuhteiden muuttuessa tapahtuma voidaan siirtää nopeasti sisätiloihin ja juhlat voivat jatkua!

Ota tilaisuudesta kaikki irti! Kesäjuhlien varaajana saat nyt Ripavi-pihasaunan ja Drop-ulkoporealtaan käyttöösi ILMAISEKSI.

 Tutustu Rose Garden tapahtumapihaan Pyydä tarjous kesäjuhlista!

Varmista kesän kuumin juhlapäivä itsellesi ja anna meidän auttaa sinua luomaan päivä, joista puhutaan vielä pitkään!

Tilaesittelyt ja yhteydenotot: events@innovationhome.fi tai soita numeroon +358 40 183 5901

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä!

 


Järjestä tapahtumasi Helsingin ytimessä Kampissa!