Kesän huipputarjoukset

Työskentele ja kokousta edullisesti!

Kesä on täällä, ja se tuo mukanaan upean mahdollisuuden työskennellä inspiroivassa coworking ympäristössä ja järjestää tärkeät tapaamiset edullisesti. Nyt on loistava hetki kokea, mitä inspiroiva työympäristö voi tarjota. Tutustu tarkemmin kesätarjouksiimme ja varaa oma paikkasi.

Tarjoukset voimassa 1.6.-31.8.2024


Luova työskentelypaikka kesäksi vain 99€

Kesällä työskentely saa uuden ulottuvuuden, kun voit nauttia avarasta, inspiroivasta ja yhteisöllisistä coworking-tiloistamme. Tarjoamme nyt rajoitetun ajan erityisen edullisen hinnan, joka sisältää kaikki coworking-tilan palvelut.

Tartu tilaisuuteen ja koe, kuinka yhteisöllisyys ja innovaatio voivat nostaa työskentelysi uudelle tasolle!

Tarjous voimassa Innovation Home Arabian, Kampin, Otaniemen ja Finlaysonin -toimipaikoissa.

 

Tartu Hot desk -tarjoukseen

Kokoustilat puoleen hintaan!

Olipa kyseessä tiimipalaveri, asiakastapaaminen tai seminaari, meidän tyylikkäät ja modernit kokoustilat tarjoavat täydelliset puitteet tapahtumallesi. Tilamme on varustettu nykyaikaisella teknologialla ja suunniteltu tukemaan sujuvaa kokoustamista. Astu sisään, koe inspiroiva ilmapiiri ja anna tapahtumasi onnistua yli odotusten.

Käytä koodia KESÄ2024 varauksesi yhteydessä.

Tarjous voimassa Innovation Home Kampissa.

 

Varaa kokoustila Kampista

Miksi valita Innovation Home kesäksi?

Inspiroiva ympäristö

Tilamme on suunniteltu tukemaan luovuutta ja tuottavuutta. Kesän valoisat päivät ja yhteisöllinen ilmapiiri tekevät työskentelystä ja kokouksista inspiroivia ja tuottavia.

Edulliset hinnat

Tarjouksemme ovat voimassa koko kesän ajan (1.6.-31.8.2024), joten sinulla on runsaasti aikaa hyödyntää näitä huikeita etuja. Edulliset hinnat mahdollistavat, että voit keskittyä olennaiseen ilman huolta kustannuksista.

Monipuoliset palvelut

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn ja kokoustamiseen. Tilamme ovat varusteltu huipputeknologialla, ja saatavilla on myös lisäpalveluita tarpeidesi mukaan.

Täytä alla oleva lomake ja varaa paikkasi nyt!