Kesäkuun kuukausikirjeessä:

Yritysesittelyssä Boco IP

Lifestylemajoitusta Kampissa: Hotel Mestari

Potkulauta alle: Oletko jo käyttänyt Whim-etusi?

Tapaa Innovation Home Singaporen maajohtaja

Kesän tapahtumia

Viikoittaiset virtuaaliklinikat

Yritysesittelyssä Boco IP

Patenttitoimisto Boco IP:llä on toimitilat Innovation Home:lla Tampereella ja juuri avautuneessa Kampin toimipisteessä Helsingissä. Boco IP on toiminut vuodesta 1928 – ensin perheyrityksenä ja nyt avainhenkilöiden omistamana. Se työllistää reilut 30 asiantuntijaa ja on IPR-alan monipuolinen osaaja. Boco IP kehittää jatkuvasti liiketoimintaansa ja asiantuntemusta. Yritys osallistuu aktiivisesti patenttialan yhteistyöhön kansainvälisesti ja kotimaassa. Asiantuntijayhteisö palvelee asiakkaita Suomessa ja ulkomailla.

 

Boco IP vaalii jatkuvaa kehitystä ja panostaa henkilöstön koulutukseen. Osallistuminen on keskeinen osa yrityskulttuuria, yrityksessä kannustetaan ideointiin ja oivalluksiin ja annetaan avointa palautetta työntekijöille. Tärkeitä ominaisuuksia työntekijöissä ovat halu kehittää jatkuvasti itseään, joustavuus, pitkäjänteisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky ja halu tehdä yhteistyötä hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa. Yrityskulttuuriin kuuluu avoimuus ja välittävä ilmapiiri. Bocolaisuus näkyy sitoutumisena ja hyvänä yhteishenkenä. Pienenä kuriositeettina mainittakoon, että Boco IP:llä pitkään työskennellyt Pia Hjelt, on toistaiseksi Suomen ainoa presidentin nimittämä patenttineuvos.

 

Innovation Home:n jäsenyys, sen verkostot ja yhteisöllisyys tuo työskentelyyn ihan oman ulottuvuutensa ja sen kautta on löytynyt myös uusia yhteistyökumppaneita. ”Minulle henkilökohtaisesti Innovation Home:n jäsenyys on ollut erittäin tärkeä, sillä olen Tampereen toimipisteemme ensimmäinen työntekijä. Tällainen uuden toimipisteen käynnistäminen voisi olla yksinäistä ilman Innovation Home Tampereen ihan loistavaa ’toista työyhteisöä’” kertoo Innovation Home Tampereella työskentelevä bocolainen Sini-Maaria Mikkilä.

 

Tutustu tarkemmin Boco IP:n palveluihin täältä.

Kiitos Boco IP:lle aktiivisesta läsnäolostanne yhteisössämme!

Lifestylemajoitusta Kampissa: Hotel Mestari

Innovation Home:n hotellikumppanina toimii korttelin päässä juuri avattu upouusi Hotelli Mestari. Uusi, rouhea ja tyylikäs lifestylehotelli Rakennusmestarien talossa Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmassa.

 

Talo huokuu erityistä tunnelmaa ja robustista designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen. Ravintolamaailman latinalaisista elementeistä inspiroituneet maut ja tunnelma vetävät puoleensa ja hurmaavat kaikissa kokoontumisissa, työmatkoilla, vapaa-ajalla ja henkilökohtaisissa juhlahetkissä. Mestarin tulisieluinen sydän, Latin Bistro & Bar Maestro 51, kutsuu kokoontumaan lounaalle työpäivän lomassa ja illallisesta nautitaan yhdessä pitkän kaavan mukaan. 51sen baarin puolella voit tilata purtavaa ja virvokkeita päivän päätteeksi. Maisu Bread & Sparks -kahvilasta nappaat mukaasi take away aamiaisen, lounaan tai kupin paahtimomestarin kahvia matkalla työmaalle ja istahdat päivän päätteeksi rentoutumaan.

 

Jäsenemme ja asiakkaanne voivat varata hotellista huoneen alennuskoodilla: innohome

Suora varauslinkki:

Whim tarjoaa Innovation Home -asiakkaille 30 min. ilmaista ajoaikaa Voin sähköpotkulaudalla!

Etukoodilla: INNOWHIM

Oletko jo hyödyntänyt Whim-etusi? Whim on suomalainen palkittu ja uraauurtava sovellus, joka mullistaa liikkumisen ympäri maailmaa. Yhdellä ja samalla sovelluksella voit käyttää näppärästi useita eri liikkumismuotoja: joukkoliikennettä, sähköpotkulautoja, kaupunkipyöriä, yhteiskäyttöpyöriä, takseja ja vuokra-autoja.

 

Whim tarjoaa nyt Innovation Home -asiakkaille eksklusiivisen edun: uusille (5.5.2022 jälkeen rekisteröityneille) Whimin käyttäjille ilmainen 30 min. Voi-paketti!

Pakettiin kuuluu 30 min. maksutonta ajoaikaa Voin sähköpotkulaudalla ja lisäksi saat myös pääsyn erikoistarjouksiin ja alennettuihin hintoihin Whim-etujen maailmassa!

Lue lisää ja katso ohjeet Voi-paketin lunastamiseen!

Kampanjaehdot ovat voimassa ja löydät ne täältä.

Tapaa Innovation Home Singaporen maajohtaja Viivi Avellán

Oletko kiinnostunut Singaporen markkinoista tai Innovation Home Singaporen palveluista? Innovation Home Singaporen maajohtaja Viivi Avellán vierailee Suomessa ja haluaa tavata jäseniämme eri toimipisteissä. Viivi sparraa myös mielellään Aasian markkinoihin liittyvissä kysymyksissä ja antaa vinkkejä.

Tapaamisaikoja voi bookata mm.

tiistaista perjantaihin 14.-17.6.

tiistaista torstaihin 21.-23.6.

Lisäksi Viivi on vierailemassa myös elokuussa 3.8. ja 9.-10.8.

 

Voit varata ajan lähettämällä sähköpostia Viiville, viivi@coworkinghome.com.

Kesän tapahtumia

Kesäkuu

17.6.2022 Jälki-istunto Kampissa kello 15-17, yhteistyössä Arctic Blue Beverages! After work-tilaisuus IH Kampin kahvilatilassa. IH tarjoaa pienet snäcksit, ja kahvilasta voi ostaa oman maun mukaan juomia.

 

Heinäkuu

Kevyempi päivystys toimipisteissä, tavoitat meidät aina toimipisteen puhelinnumerosta!

 

Elokuu

Laita jo nyt kalenteriin elokuun jäsentapahtumat!

12.8.2022 Innovation Home:n kesäjuhlat ja Kampin toimipisteen avajaiset 18-22. Ilmoittaudu info@coworkinghome.com.

16.8.2022 Viikoittainen jooga starttaa Innovation Home Kampissa

17.8.2022 Puuroaamiainen kaikissa toimipisteissä kello 8:30-9:30

17.8.2022 Viikoittainen jooga starttaa Otaniemessä

26.8.2022 Jälki-istunto Kampissa kello 15-17, yhteistyössä Arctic Blue Beverages

Viikoittaiset virtuaaliklinikat

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen. Yhteistyökumppanimme auttavat mielellään kun tarvitset apua kirjanpidossa, IPR:ssä, myynnissä sekä verotukseen liittyvissä asioissa. Yhteystiedot ja päivystysajat löydät IH Member-applikaatiosta.

Tiistaisin

Keskiviikkoisin

  • Satakerta, virtuaaliklinikka Anja Söderholm
    Kysy tilitoimistosta parhaat vinkit.
  • Jooga Otaniemessä Finnair-parvella kello 15. Ilmoittautumiset puh. 0400 212 869.

Torstaisin

  • Lexia Virtual Clinic: Lakikysymyksissä päivystää growth@lexia.fi tai puh. 010 424 4200.

Sunnuntaisin

  • Porrastreenit. Sparrausapuna Petra, kello 15:30-16:30, ilmoittautumiset puh. 0400 415 946

Seuraava kuukausikirje julkaistaan elokuussa.

Ihanaa kesää toivottaen
Innovation Home:n Timanttitiimi
Share


Uutiskirjeet