Yritysesittelyssä Creatido

Lola Tehverin taidenäyttely Kampissa

Tarjouksia Hotelli Mestarilta ja Mannalta jäsenillemme

Innovation Home Kampin tammi-helmikuun etukampanja

Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja tapahtumat


Tiedolla johtamisen konsulttiyritys, Creatido, auttaa asiakkaitaan kehittymään tiedolla ohjautuneiksi

 

Creatido on ensimmäinen – ja ainoa – toimija, joka keskittyy vain ja ainoastaan itse tiedolla johtamisen kehittämiseen. Siihen, että organisaation tiedolla johtamisen kypsyys ja kyvykkyys itsessään kehittyvät edesauttaen pitkän aikavälin kilpailukyvyn kehittymistä. Käytännössä Creatido toteuttaa tiedolla johtamisen kypsyysanalyysejä, auttaa laatimaan strategioita ja rakentamaan kokonaisarkkitehtuuria sekä kouluttaa organisaatioiden henkilöstöä aihepiirin parissa.

Creatidon tarinan taustalla on omakohtainen kokemus asiakasorganisaatioiden arjesta ja siitä kummunnut halu jakaa näitä oppeja ja kokemuksia laajemmin.

Creatidolaiset toivovat mahdollistavansa yhä useampien organisaatioiden toiminnan systemaattisen hallinnan, johtamisen ja kehittämisen entistä kompleksisemmassa ja nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä.

”Pitkään markkinaa ja asiakkaiden tarpeiden kehitystä seuranneena, olemme pyrkineet ammatillisesti menemään entistä syvemmälle itse tiedolla johtamisen kehittämiseen organisaatioissa. Ketteriä spurtteja täytyy ottaa, jotta ravistellaan vanhaa ja opitaan uutta, saadaan nopeita voittoja ja pidetään innostusta yllä. Mutta merkittävän lisäarvon mahdollistamiseksi taustalla tulee olla strategista, systemaattista, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista tiedolla johtamisen kehittämistä. Tästä tarpeesta syntyi myös Creatido.”

Syksyllä uutena asiantuntijana aloitti Jan-Erik Müller, joka siirtyi Creatidolle Fujiltsun data- ja analytiikkajohtajan tehtävästä. Toinen iso uutinen on Julkisen hallinnon tiedolla johtamisen tila -selvitys vuosina 2022 ja 2023.

”Innovation Home Tampereelta olemme saaneet viihtyisät työtilat, joista löytyy hyviä kokoushuoneita sekä mukavat puitteet taukoiluun ja rentoutumiseen. Pienenä yrityksenä toimistolla ei aina ole omia työkavereita, mutta Innovation Homella on onneksi mukavaa porukkaa paikalla!”

Skoolasimme Innovation Homen Tampereen yhteisön voimin viikon onnistumiselle, kun Creatido sai vahvistuksen  rekisteröidylle tavaramerkille.


MAGIC WONDERLAND

Lola Tehverin taidenäyttely Kampissa

 

”Oli kesäaamu ja tyttö nimeltä Rose. Rose nousi sängystä ja meni ulos tutkimaan puutarhaansa. Puutarhassa oli seinä. Hän työnsi varovasti seinää. Yhtäkkiä hänen edessään oli ovi. Hän avasi oven ja astui taikapuutarhaan…”

Mitä Rose löysi taikapuutarhasta, mitä siellä tapahtui…
Kampin Hall of Famella pääset astumaan Rosen perässä tuonne mystiseen maailmaan Lola Tehverin taidenäyttelyssä. Näyttely on esillä 26.2.23 saakka.

Lola asuu ja työskentelee tällä hetkellä Tallinnassa ja on opiskellut Viron taideakatemiassa vuosina 2016 – 2018. Hän on osallistunut useisiin kansainvälisiin ryhmänäyttelyihin Venetsiassa, Suomessa ja Latviassa. Vuodesta 2016 lähtien Lola on osallistunut moniin ryhmä- ja yksityisnäyttelyihin, hänen teoksiaan löytyy monista kansainvälisistä yksityiskokoelmista.

Tervetuloa tutustumaan taikapuutarhaan!


mestari_logo
Hotel Mestari-1

Lifestyle Hotelli Mestari tarjoaa alennusta huonevarauksista Innovation Homen jäsenille

 

Voit varata huoneen alennuskoodilla: innohome

Suora varauslinkki: https://reservations.travelclick.com/113795?RatePlanId=6004640&LanguageID=34

 

Hotel Mestari
Fredrikinkatu 51, Helsinki


Uusi vuosi, uudet yritystekstiilit
– Vastuullisesti ja laadukkaasti Mannalta!

 

Tarjoamme yrityksellenne korkealaatuiset, kestävät ja yksilölliset yritystekstiilit.

Laajasta valikoimastamme löydät tuotteet t-paidoista, takkeihin ja collegepaidoista lippalakkeihin. Brändätyt tuotteet on mahdollista viimeistellä aina saumojen väriin, vuoreen sekä pesulapun personointiin asti!

Yritystekstiilit eivät ole koskaan olleet näin viimeisteltyjä ja kestäviä.

Ota yhteyttä ja tehdään teille uniikit ja aikaa kestävät vaatteet.https://www.twic.fi/ tai suoraan kukka.almgren@mannagroup.fi

 

Mainitsemalla, että kuulit meistä Innovation Home -yhteisön kautta,
saatte -20% listahinnoistamme!

 Tammikuun tapahtumia

9.1. – 26.2.2023 Lola Tehverin Magic wonderland -taidenäyttely Kampissa.

Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja tapahtumat

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen. Yhteistyökumppanimme auttavat mielellään kun tarvitset apua kirjanpidossa, IPR:ssä, myynnissä sekä verotukseen liittyvissä asioissa.

Tiistaisin

  • Boco IP Virtual Clinic: IPR-kysymykset petri.nieminen@bocoip.com tai puh. 040 524 5767.
  • Jooga Innovation Home Kampissa klo 16 Dustin Event Arenalla.

Keskiviikkoisin

  • Satakerta, virtuaaliklinikka Anja Söderholm
    Kysy tilitoimistosta parhaat vinkit.
  • Jooga Otaniemessä kello 15.
  • Parillisilla viikoilla yhteisökävely Tampereella, lähtö klo 13.

Torstaisin

  • Lexia Virtual Clinic: Lakikysymyksissä päivystää growth@lexia.fi tai puh. 010 424 4200.
  • Parittomilla viikoilla yhteisölounas Tampereella lähialueen lounasravintoloissa klo 12.

Seuraava kuukausikirje julkaistaan helmikuussa.

Aurinkoisia talvipäiviä!
Innovation Home Timanttitiimi
Share


Uutiskirjeet