Toukokuun terveiset jäsenillemme

 

Hyvät Innovation Home -yhteisön jäsenet ja työperheemme,

Kevät etenee nopeasti ja olemme jo kesän kynnyksellä. Me Innovation Homella olemme valmistautuneet kesäkauteen täydellä sydämellä ja olemme jo varanneet kesän suosituimmat päivät jo yrityksienne kesätapahtumille. Kalenterista löytyy vielä tilaa, nyt on viimeistään aika varata yrityksesi kesäjuhlat parhaalle paikalle Kampissa. Ja totta kai, kuten aina, jäsenet saavat juhlapaikat jäsenhinnoin.

Kesäkuun 1.päivä avaamme Tampereelle uuden Finlayson Meetings kokous- ja tapahtumakeskuksen, jonka varauskalenteri on auki! Tampereelta löydät monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin, sekä ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden.

Muistathan myös, että syksy on oiva ajankohta järjestää kick off -tapahtumia ja muita yritystilaisuuksia. Varmista myös tilat syksyn tärkeimpiin tapahtumiin ja lomailet rauhassa!


Sisältö

 

 • Uusi kirja Nordic Fit Mamalta: Äidin hyvinvointi
 • Heltin maksuton koulutus työterveydestä
 • Yritysesittelyssä Desigence ja SNAPIN
 • SPORT X BUSINESS @TAMPERE -businessaamiainen 16.5.
 • Kevään After Workit Kampissa
 • Liity Innovation Home Member Facebook -ryhmään
 • Virtuaaliklinikat ja jäsentapahtumat
 • Innovation Home jäsenetukumppanit ja showroom -jäsenet

Uudet Innovation Home Mentorit

 

Mentorit ovat maaginen klaanimme, ryhmä huippuosaajia eri alueilta ja aloilta. He tuovat uusia ideoita ja lisää verkostoitumismahdollisuuksia yhteisöllemme. Mentorit löytävät itselleen myös energiaa jäsenistöstämme, unohtamatta yhteistyökumppanuuksien ja sijoituskohteiden tuomia mahdollisuuksia.

Mentorimme antavat aikaansa ja osaamistaan jäsentemme käyttöön. Innovation Home toimii yhdistäjänä Mentoreiden ja jäsentemme välillä.

Olemme valinneet Mentorimme tarkasti, varmistaen mahdollisimman laajan kirjon eri alueiden osaamista jäsentemme käyttöön.

 

Katso kaikki Mentorimme >


Kevään kaunein lahjaidea äidille! – Nordic Fit Maman uusi kirja

 

Nordic Fit Maman kiitetty ja tutkitusti toimiva menetelmä ensimmäistä kertaa kirjana!

Synnytyksen jälkeisestä turvallisesta palautumisesta ei juuri ole aiemmin kirjoitettu, mutta nyt on! Pureudumme ensimmäisinä Suomessa myös sanaan matreskenssi (matrescence), jonka voi vapaasti suomentaa äidiksi kasvamiseksi. Siksi kaikeksi, mitä tapahtuu raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, sillä harva hetkessä muuttuu äidiksi ja oikeastaan koko äitiys on jatkuvaa kasvua.

Kirja on kirjoitettu kaikille äideille, sillä kehoaan ja mieltään voi kuntouttaa vuosia synnytyksen jälkeenkin. Se on tarkoitettu tukemaan naisia heidän elämänsä herkimmällä ja haastavimmalla matkalla.

Kauttamme myynnissä olevat kappaleet hupenevat vauhdilla, joten ole nopea! Jos ostat kirjan lahjaksi, voit antaa meille suoraan lahjansaajan osoitteen.

<3 Riina & Nordic Fit Mama -tiimi

 

Lue lisää ja tilaa kirja >

www.nordicfitmama.fi


Kaikki mitä sinun tulee tietää työterveydestä

 

Kutsu maksuttomaan minikoulutukseen

Pienissä yrityksissä yhdenkin työntekijän vajaus vaikuttaa arkeen merkittävästi. Siksi on äärimmäisen tärkeää pitää koko konkkaronkka terveenä ja työkykyisenä, jotta arki pyörisi.

Kutsumme sinut perjantaina 12.5. klo 12:00 järjestettävään maksuttomaan minikoulutukseen, jossa Heltin asiantuntijat kertovat kaiken nykyaikaisesta työterveydestä ja sen mahdollisuuksista.

Tämän koulutuksen jälkeen hahmotat entistäkin paremmin, miten työterveys voi tukea henkilöstösi hyvinvointia ennaltaehkäisevästi ja kokonaisvaltaisesti, sekä millainen työterveyskumppani on juuri sun yritykselle se oikea.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >

www.heltti.fi


 

Hinnoitteluvoimaa ja suorituskykyä tuotteelle!

 

Desigence on uusien tuotteiden kaupallistamisen strategiaan ja tuotteiden suunnitteluun erikoistunut yritys.

Tämän kolmikymppisen firman konkarit ovat olleet mukana monessa tuotteen ja liiketoiminnan kehitysprojektissa. Toimiston ”DNA:ssa” on yli 3000 erilaista toimeksiantoa. Desigencen Helsingin toimisto sijaitsee Innovation Home Arabiassa, jossa toimivat Arto, Pekka, Kalervo ja Samu. Desigencen tiimiin kuuluvat lisäksi Ari  Turussa ja toinen Ari Oulussa.

Desigence järjestää Innovation Home verkoston yrittäjille maksuttoman viikoittaisen Hintabuusti-klinikan. Keskusteluhetki hinnoittelusta tuloksentekijänä aina perjantaisin klo 9.00 – 10.00 yrittäjä/yritys kerrallaan. Ota yhteyttä Artoon alla olevan linkin kautta, niin pääset sopimaan keskusteluhetkestä joko Arabiassa tai Teamsissä!

 

Lähetä Artolle sähköpostia >

www.desigence.com


 

SNAPIN Growth Marketing Agency

 

Kaipaako yrityksesi lisää myyntiä, liidejä, asiakkaita, näkyvyyttä?

Jos vastasit KYLLÄ niin varaa tunnin ilmainen konsultointi aika ja SNAPIN Growth Marketing Agency auttaa sinua ratkaisemaan kaikki digimarkkinointisi pullonkaulat!

”Haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja kauttamme saat käyttöösi koko markkinoinnin tiimin osaksi liiketoimintaasi: kasvumarkkinointi, kampanjasuunnittelu, mainostuotanto, mainonnan optimointi ja kehitys. Tuloksellisena kasvumarkkinoinnin kumppanina mittaamme kaikkea toteutettuja toimenpiteitä jatkuvasti ja päätöksemme perustuvat aina dataan sekä lukuihin.” Varaa ilmainen konsultointi!

 

Lähetä Tonille sähköpostia >

SNAPIN Growth Marketing Agency
toni@snapin.fi | p. 050 554 5554


SPORT X BUSINESS @TAMPERE

 

Tervetuloa kevään mielenkiintoisimpaan aamiaistilaisuuteen tiistaina 16.5. klo 8.00 – 10.30 Innovation Home Tampereelle!

 

Tilaisuudessa kuulet Tampereesta, isojen hankkeiden ja kasvun keskuksesta. Täällä urheilu, liikunta ja experience economy kohtaa bisneksen!

 


Nähdään Kampissa Aftereilla!

 


 

Oletko jo Innovation Home Member Facebook -ryhmän jäsen?

 

Innovation Home Facebook -ryhmä on verkostoitumiskanava kaikille jäsenillemme sekä jäsenyrityksillemme. Verkostoidu, myy, osta, vaihda, sparraa, mentoroi… Käytä Facebook-ryhmäämme liiketoimintaasi edistävällä tavalla!

 


Viikoittaiset virtuaaliklinikat ja Innovation Home yhteisön tapahtumat

 

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen. Yhteistyökumppanimme auttavat mielellään, kun tarvitset apua mm. kirjanpidossa, IPR:ssä, myynnissä sekä verotukseen liittyvissä asioissa.

Tiistai

 • Virtuaaliklinikka: BOCO IP – vastaa IPR-kysymyksiin petri.nieminen@bocoip.com tai p. 040 524 5767
  BOCO IP:n tavoitat myös Otaniemessä paikan päällä kerran kuukaudessa ja tästä ilmoitamme Otaniemen WhatsApp-ryhmässä
 • Jooga Innovation Home Kampissa klo 15.00-16.00 Dustin Event Areenalla

 

Keskiviikko

 • Virtuaaliklinikka: SNAPIN kasvumarkkinointitoimisto – varaa 30 min keskusteluhetki yrityksesi Google- ja Facebook-näkyvyydestä, toni@snapin.fi tai p. 050 554 5554
 • Jooga Innovation Home Otaniemessä klo 15.00-16.00
  Huomio! Toukokuun poikkeava jooga-aikataulu
 • Parillisilla viikoilla 30 min yhteisökävely Innovation Home Tampereella, lähtö klo 13.00 aulasta

 

Torstai

 • Virtuaaliklinikka: Lexia – päivystää lakikysymyksissä
  growth@lexia.fi tai puh. 010 424 4200
 • Parittomilla viikoilla yhteisölounas Innovation Home Tampereella lähialueen lounasravintoloissa klo 12.00, ravintola ilmoitetaan WhatsApp-ryhmässä.

 

Perjantai

 • Virtuaaliklinikka: Desigence – Hintabuusti-klinikka klo 9.00 – 10.00, Varaa ennakkoon keskusteluhetki hinnoittelusta tuloksentekijänä contact@desigence.com

 

Innovation Home edut ja showroom -jäsenet

Hyödynnä Innovation Home jäsenetukumppanimme edut.

 


Seuraava kuukausikirje julkaistaan Toukokuussa.

Aurinkoisia kevätpäiviä!
Innovation Home Timanttitiimi

 

Share


Uutiskirjeet