Tuttavallisemmin LP tarjoaa johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palveluita kasvua ja modernia yrityskulttuuria vahvistamaan.

Leading Partners on mukana asiakkaidensa arjessa niin vuokrajohtajina kuin kehitystiimeinä sekä sparraajina yksittäisissä kehityshankkeissa. Työskentely tapahtuu yhdessä asiakkaan kanssa.

Vuokrajohtajina he ohjaavat ja johtavat asiakasorganisaatioiden toimintaa tai toimivat liiketoimintaprojektien vetäjinä. Konsultteina ja kehitystiiminä he ideoivat, sparraavat, valmentavat ja toteuttavat organisaatioiden uudistamisprojekteja ja moderneja toimintatapoja.

Asiakasarvo on kaiken toiminnan keskiössä. Yrityksessä lähestytään jokaista asiakkaan tilannetta avoimesti, rohkeasti ja sitoutuneesti. Syntyneet ratkaisut hyödyttävät asiakasyrityksiä pitkään ja rakentavat pala palalta uudenlaista työskentelykulttuuria.

LP:läisillä on monipuolinen osaaminen, vahva näkemyksellisyys ja asiantuntijuus siitä, kuinka viedään modernia yrityskulttuuria, hyvää työelämää, johtamisen ja toiminnan uudistamista eteenpäin. Tavoitteena onkin aina ollut organisaatioiden uudistumisen mahdollistaminen. Hyvin johdetussa yrityksessä on helppo loistaa – slogan viitoittaa LP:läisten työtä.

 

www.leadingpartners.fi

Share


Uutiset