Mistä kaikki alkoi?

Tarina alkaa jo vuonna 1989, jolloin Katja ja Petra tutustuvat Kalajärven yläasteella. Jo silloin teinivuosina samanlainen tekemisen kulttuuri yhdisti heitä. Kesäajat ja viikonloput vierähti erilaisissa töissä jätskikiskalla, lastenlikkana ja lehtiä jakamassa.

Tuolloin he päättivät, että perustavat vielä yhteisen yrityksen ja ennen kun 40 v. on mittarissa. Silloin se aika tuntui hyvin kaukaiselta.

Muutaman mutkan ja omien uratarinoiden huipussa joulukuussa 2015 Katja soittaa Petralle, ”että nyt pitää tehdä jotain, 40 v. lähestyy armottomasti. Meillä olisi Villa Kataya heinäkuussa lähes tyhjänä”

Petra oli juuri tullut Piilaaksosta ja tutustunut upeaan työskentelykulttuuriin siellä, siinä ihanassa Piilaakson pöhinässä ideoidaan, että tuodaan tuota samanlaista kulttuuria myös tänne suomeen. Innovation Home syntyy joulukuisena iltana jaetusta intohimosta muuttaa työkulttuuria, tehdä siitä yhteisöllistä ja avointa, luoda itselleen unelmien työpaikka.Muutoksen tekijät -kirja Meidän tarina -podcast

Innovation Home arvot

Happiness

 

Uskomme, että iloinen ja onnellinen ihminen on luovempi ja tuottavampi. Onni muodostuu monista eri asioista. Se on yhdistelmä läsnäoloa, aitoa yhteisöllisyyttä, 360° palveluita, liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Jäsentemme ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää.

Tarjoamme onnellisuutta tukevan työympäristöön, jossa on saatavilla niin erilaisia liikuntamahdollisuuksia, terveellistä ruokaa kuin sosiaalisia kontakteja. Omaa työpäivääsi ja arjen haasteita keventää se, että voit työskennellä siisteissä, turvallisissa ja inspiroivissa tiloissa, joissa työkaverit sekä asiakaspalvelu ovat aina lähelläsi.

On the Top

 

Innovation Home pyrkii kiipeämään ketterästi huipulle edellä kävelijänä joukkoa johdattaen – katse aina eteen ja ylöspäin. Meillä seurataan trendejä sekä imetään ja jaetaan oppeja maailmalta.

TOP-palvelu on keskiössämme. Palvelumme tärkein kulmakivi on luotettavuus. Kun kerrot, miten voimme sinua auttaa, teemme sen. Helpompi on hymyillä, kun olemme TOP-kunnossa valmiina valloittamaan korkeita huippuja luontoa kunnioittaen.

Matchmaking

 

Tiedon ja verkoston jakaminen ovat  keskeisessä osassa toimintaamme. Kokemuksemme mukaan matchmakingillä, ihmisten ja yritysten aktiivisella yhdistämisellä, on merkittävä vaikutus bisneksen kasvattamiseen. Tärkeä osa sitä on avoimuus: luottamus ja halu avata omat verkostonsa. Olemme ilahtuneena seuranneet, miten tämä kulttuuri on levinnyt yhteisössämme.

Ihmisten yhdistämisen lisäksi Innovation Home:n seinien sisällä yhdistyvät upeasti uusi ja vanha design luoden kotoisan ja avoimen ilmapiirin yhteisölle.

Me rakastamme mahdollisuutta auttaa ja yhdistää! Olemmekin valmiina joka päivä auttamaan  sinua löytämään juuri oikeat sijoittajat, asiakkaat, yhteistyökumppanit tai tiedot, jotka auttavat bisneksesi kasvua.

 

Empathy

 

Jäsenemme ja henkilöstömme muodostavat tiiviin yhteisön, jossa apu on aina lähellä. Innovation Homen DNA:han kuuluu hyvä henki ja kaikkien tasapuolinen huomioiminen.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä voi olla oma itsensä, rohkeasti tuoda esiin ajatuksensa ja kokeilla uusia asioita.

Me juhlimme yhdessä kaikkien menestystä. Ja silloin, kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, olemme valmiina tukemaan uuteen nousuun. Pehmeä arvo tukee kovan tuloksen tekemistä.

 

Liity jäseneksi jo tänään!

Ota yhteyttä ja hae mukaan yhteisöön valitsemallasi paikkakunnalla.

Uudet innovaatiot syntyvät yhdessä!Varaa veloitukseton testiviiko Ota yhteyttä