Innovation Home tarina

Innovation Home perustajien Katjan ja Petran tarina.

Innovation Home Sydän
Innovation Home logo kuvaa sydäntä

Mistä kaikki alkoi?

Innovation Home tarinan juuret ulottuvat jo vuoteen 1989, jolloin yrityksen perustajat Katja Kojo ja Petra Erätuli-Kola ystävystyivät yläasteella. He päättivät, että perustavat yhteisen yrityksen ennen kuin täyttävät 40 vuotta. Vuonna 2015 Katja oli yhteydessä Petraan, joka oli juuri tullut Piilaaksosta ja päässyt tutustunut paikalliseen upeaan työskentelykulttuuriin. Innovation Home syntyi jaetusta intohimosta muuttaa Suomen työkulttuuria tehden siitä innovatiivista ja yhteisöllistä. Onnistuneen pilotoinnin jälkeen Innovation Home Otaniemi startup -yhteisöineen avasi ovensa 2017. Perustajat saivat tuekseen nimekkäitä enkelisijoittajia tuekseen. Innovation Home -energia levisi kotipesästä useaan eri toimipisteeseen.

Korona muutti työskentelykulttuuria. Innovation Home ei ainoastaan sopeutunut tilanteeseen, vaan valmistautui samanaikaisesti tulevaan. Vuonna 2021 yritys sai omistajajoukkoihin mukaan palvelualalla toimineen pääomasijoittaja Kovanen Capitalin. Seuraavana vuonna aukesi pidempään valmisteltu uutta kokoluokkaa oleva Innovation Home Kamppi, joka kokosi yhteen erikokoisia yrityksiä täysin remontoituun arvokiinteistöön. Tämä uuden ajan tarpeet huomioiva toimistokokonaisuus täyttyi nopeasti menestyksekkäistä ihmisistä ja merkittävistä tapahtumista. Yritys kasvoi myös Tampereella avaten uudet isommat tilat keskustan Finlaysonin alueella. Innovation Home nimi alkoi tulemaan tutuksi merkittävänä yritysmaailman työskentely- ja kohtaamispaikkana.

Hybridityöskentelyn myötä joustavien työtilojen tarve on kasvanut ja toimistolle tullaan kohtaamaan ihmisiä. Innovation Homen monipuoliset työskentelytilat ja tehokkaat yhteiskäyttötilat kokoavat ihmisiä inspiroivan työkulttuurin pariin. Yhtiö tähtää nyt päivitetyn strategian mukaiseen seuraavaan kasvuaskeleeseen markkinoilla. Innovation Home perustajien energia ja opit on nyt jaettu eteenpäin. Petra Erätuli-Kola ei ole enää yritystoiminnassa mukana, ja Katja Kojo vaikuttaa hallituksesta käsin toiminnan kehittämiseen yhdessä muun hallituksen kanssa; Tuomas Helle (pj), Eeva Kovanen, Panu Luukka ja Heikki Kovanen. Innovation Homen tekemisessä sykkii vahvasti arvot.

Pysy valveilla seuraavista askelista ja liity uutiskirjeen/ uutishuoneen/ some-kanavien seuraajaksi.

 

Innovation Home arvot

Happiness

 

Uskomme, että iloinen ja onnellinen ihminen on luovempi ja tuottavampi. Onni muodostuu monista eri asioista. Se on yhdistelmä läsnäoloa, aitoa yhteisöllisyyttä, 360° palveluita, liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Jäsentemme ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää.

Tarjoamme onnellisuutta tukevan työympäristöön, jossa on saatavilla niin erilaisia liikuntamahdollisuuksia, terveellistä ruokaa kuin sosiaalisia kontakteja. Omaa työpäivääsi ja arjen haasteita keventää se, että voit työskennellä siisteissä, turvallisissa ja inspiroivissa tiloissa, joissa työkaverit sekä asiakaspalvelu ovat aina lähelläsi.

On the Top

 

Innovation Home pyrkii kiipeämään ketterästi huipulle edellä kävelijänä joukkoa johdattaen – katse aina eteen ja ylöspäin. Meillä seurataan trendejä sekä imetään ja jaetaan oppeja maailmalta.

TOP-palvelu on keskiössämme. Palvelumme tärkein kulmakivi on luotettavuus. Kun kerrot, miten voimme sinua auttaa, teemme sen. Helpompi on hymyillä, kun olemme TOP-kunnossa valmiina valloittamaan korkeita huippuja luontoa kunnioittaen.

Matchmaking

 

Tiedon ja verkoston jakaminen ovat  keskeisessä osassa toimintaamme. Kokemuksemme mukaan matchmakingillä, ihmisten ja yritysten aktiivisella yhdistämisellä, on merkittävä vaikutus bisneksen kasvattamiseen. Tärkeä osa sitä on avoimuus: luottamus ja halu avata omat verkostonsa. Olemme ilahtuneena seuranneet, miten tämä kulttuuri on levinnyt yhteisössämme.

Ihmisten yhdistämisen lisäksi Innovation Home:n seinien sisällä yhdistyvät upeasti uusi ja vanha design luoden kotoisan ja avoimen ilmapiirin yhteisölle.

Me rakastamme mahdollisuutta auttaa ja yhdistää! Olemmekin valmiina joka päivä auttamaan  sinua löytämään juuri oikeat sijoittajat, asiakkaat, yhteistyökumppanit tai tiedot, jotka auttavat bisneksesi kasvua.

 

Empathy

 

Jäsenemme ja henkilöstömme muodostavat tiiviin yhteisön, jossa apu on aina lähellä. Innovation Homen DNA:han kuuluu hyvä henki ja kaikkien tasapuolinen huomioiminen.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä voi olla oma itsensä, rohkeasti tuoda esiin ajatuksensa ja kokeilla uusia asioita.

Me juhlimme yhdessä kaikkien menestystä. Ja silloin, kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, olemme valmiina tukemaan uuteen nousuun. Pehmeä arvo tukee kovan tuloksen tekemistä

Liity jäseneksi jo tänään!

Ota yhteyttä ja hae mukaan yhteisöön valitsemallasi paikkakunnalla.

Uudet innovaatiot syntyvät yhdessä!Varaa veloitukseton testiviiko Ota yhteyttä