Toteuta unelmien pikkujoulut kanssamme!

Innovation Home Kamppi tarjoaa ihanteellisen tapahtumatilan ja ensiluokkaiset catering-palvelut, jotka takaavat, että juhlanne ovat unohtumattomat. Meiltä löydätte kaiken tarvittavan saumattomasti järjestettyyn juhlaan, joka heijastaa yrityksenne henkeä ja tyyliä. Tarjoamme elämyksiä, jotka yllättävät ja ilahduttavat jokaista vierastanne.

Haluamme tehdä tapahtumanne järjestämisestä mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa. Siksi tarjoamme teille ainutlaatuisen mahdollisuuden: jos catering-palveluidemme myyntitakuu täyttyy, emme veloita lainkaan tilavuokraa! Näin voitte keskittyä täysillä luomaan unohtumattomia hetkiä ilman huolta ylimääräisistä kustannuksista.

Rakennetaan yhdessä juhla, joka jää mieleen – ilman piilokuluja ja täynnä iloa!

Pyydä tarjous pikkujouluista

Herkulliset catering-palvelut

Me ymmärrämme, että jokainen juhla on yhtä ainutlaatuinen kuin sen järjestäjäkin. Siksi catering-palvelumme räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa, varmistaen, että tarjoilut vastaavat täydellisesti juhlanne teemaa ja tunnelmaa. Olipa kyseessä sitten suolaiset herkut, makeat leivonnaiset tai erikoisruokavaliot, meidän kokeneet kokkimme ovat valmiita loihtimaan menuunne juuri ne oikeat maut.

Eikä siinä kaikki – baarimestarimme suunnittelee kanssanne juhlaanne varten oman drinkkilistan, joka takaa, että kukaan ei joudu juhlimaan kuivin suin. Olipa toiveenne klassikoita tai jotain uutta ja innovatiivista, meidän ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että juomat ovat yhtä mieleenpainuvia kuin itse tilaisuus.Menu ehdotus Drinkkilista esimerkki

Juuri oikea ympäristö unohtumattomille juhlille

Innovation Home Kamppi tarjoaa viihtyisän ja tunnelmallisen tilan, joka heijastaa juhlienne henkeä ja teemaa täydellisesti. Halusittepa sitten luoda perinteisen joulujuhlan tunnelmaa tai järjestää jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä, tilamme taipuvat toiveidenne mukaan. Täydellinen valinta niin intiimeille illanvietoille kuin suurille, riehakkaille juhlille.

Erityisenä etuna pikkujoulujen varaajille tarjoamme nyt mahdollisuuden nauttia Ripavi-pihasaunan löylyistä ja rentouttavasta Drop-ulkoporealtaasta täysin ilmaiseksi. Nämä lisäpalvelut tarjoavat loistavan mahdollisuuden lisätä juhliinne ripauksen luksusta ja antavat vieraille mahdollisuuden rentoutua tyylikkäästi.

 

Parhaat pikkujoulu ajankohdat varataan jo nyt⁠ eli muistathan toimia nopeasti niin vältyt Matti Myöhäisen pikkujoulustressiltä !

Tilaesittelyt ja yhteydenotot: events@innovationhome.fi tai soita numeroon +358 40 183 5901

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä!


Järjestä tapahtumasi Helsingin ytimessä Kampissa!