Tagomo muuttaa yrittäjän elämää parhaiksi todettujen digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla.

 

Yritys on Petri Elovaaran ja Mikko Lehtisen vuonna 2018 perustama, turkulaislähtöinen mainostoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Porissa. He palvelevat 1600 yritysasiakasta ympäri Suomen 50 digimarkkinointialan ammattilaisen voimin.

Tagomon tuotteita ovat kotisivut, mainonta Googlen, LinkedIn:n, Metan sekä Instagramin kanavissa, chatbot-ratkaisut, markkinoinnin automaatio sekä nykyisin myös erilaiset audio- / videotuotannot omalla studiolla Turussa.

Tagomo Bisnesluokka on menestyksekäs konsepti, jossa yrittäjät ja yritysmaailman vaikuttajat pääsevät verkostoitumaan, oppimaan uutta ja kokemaan elämyksiä erilaisten yritystapahtumien muodossa. Jaajo Linnonmaa, Kim Väisänen, Antti Merilehto, Kari Kanala, Riku Rantala, Tunna Milonoff ja viimeisimpänä Tampere-talolla Jari Sarasvuo ovat tähdittäneet tapahtumia.

”Innovation Homen viihtyisät ja modernit tilat Tampereella tukevat hienosti henkilöstömme arjen tekemistä, tarjoten myös hyvinvointiin liittyviä toimintoja, jotka sopivat hienosti Tagomon arvoihin. Tyytyväinen henkilökunta on hyvän asiakaspalvelun perusta!”, Tagomolta kerrotaan.

 

www.tagomo.fi

Share


Uutiset