Tervetuloa tekemään kanssamme vastuullisen liiketoiminnan maailmanennätystä!

Varaa paikkasi Step One -tapahtumaan ja lunasta maksuttomat työkalut yrityksesi vastuullisuustyön kehittämiseen. Osallistu kanssamme maksuttomaan tapahtumaan ja lunasta veloituksetta toimivat työkalut yrityksesi päästölaskentaan. Tehdään yhdessä suomalaisista pk-yrityksistä kansainvälinen, vastuullisuuden menestysmalli. Kutsumme sinut ja oman verkostosi yritykset mukaan tekemään vastuullisen liiketoiminnan maailmanennätystä. Ennätys käynnistyy Tekojen Tiistaina 28.11. – tehdään yhdessä suomalaisista pk-yrityksistä kansainvälinen, vastuullisuuden menestysmalli.

Varaa tästä

 

 

Finlayson Meetingsin herkkuvalikoima 

Finlayson Meetings kahvilan vitriinituotteiden valikoimaa on uudistettu hinnoittelua muutettu sopivammaksi. Kahvilan tuotteet sopivat herkutteluun tauoille tai pieneen lounas nälkään ja niitä myydään myös mukaan otettavaksi. Valikoimaa muokataan asiakastoiveiden mukaan, joten ehdota rohkeasti omaa herkkuasi valikoimaan!

 

Finlayson Meetingsin kokoustilat -15% 

Innovation Home jäsenet saavat jatkossa 15 % alennuksen Finlayson Meetings kokoustiloista. Alennus koskee normaalihintoja. Pääset tekemään tilavarauksen samasta varauspalvelu MEETistä kuin Innovation Homen sisäiset kokousvarauksetkin valitsemalla toimispisteeksi Finlayson Meetings.

Tiesithän, että Finlayson Meetings toimittaa myös catering-tarjoiluja tilauksesta Innovation Homen puolelle? Tilaukset onnistuvat varauspalvelu MEETin kautta kun valitset toimipisteeksi Finlayson Meetings ja vasemmasta valikosta Tilaustarjoilut. Catering-hinnasto on näkyvissä tuotekohtaisesti. Muistathan merkitä tarjoiluajankohdan sekä toimituspaikaksi kokoushuoneen nimen tai vaihtoehtoisesti yrityksesi nimen, mikäli toivot tarjoiluja omaan tiimihuoneeseesi.

Finlayson Meetingsin henkilökunta Karita ja Tea auttavat mielellään. Tavoitat heidät Finlayson Meetingsistä, numerosta 0401207499 tai info@finlaysonmeetings.fi.

 

Tervetuloa HR-pikkujouluihin 

Finlayson Meetings, Innovation Home, Noora Luutonen ja Asianajotoimisto Alfa
ilolla kutsuvat HR-ihmiset HR-pikkujouluihin

Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiseen HR-iltaan kaikki HR-mieliset ja johtamisesta kiinnostuneet!

Aiheena Diversity Attraction – monimuotoisuudesta veto- ja pitovoimaa työelämään. Puhujina Marko Jääskeläinen ja Reeta Lindeman.

Asianajotoimisto Alfa tarjoaa vieraille alkumaljat. Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus käydä juttelemassa Alfan yritysjuridiikan asiantuntijoiden kanssa jos mielessäsi on HR:ään tai muuhun yritystoimintaan liittyviä juridisia kysymyksiä.

Välttääksemme ruokahävikkiä pyydämme sinua ilmoittamaan ennakkoon haluatko syödä
omakustanteisesti (10 €) salaattibuffetin.
Varaudumme tarjoiluihin saadun tiedon perusteella.

Puheenvuoron jälkeen ilta on varattu verkostoitumiselle, voimaantumiselle,
vertaistuelle ja yhdessäolemiselle!

Torstai 30.11. klo 17.00
Finlayson Meetings (Media 54)
Satakunnankatu 18 A, 33210 Tampere

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.11.

Ilmoittaudu mukaan tästä


 

Viikkoaikataulu

 

Tiistai

 • Virtuaaliklinikka: BOCO IP – vastaa IPR-kysymyksiin
  • Petrin tavoitat sähköpostilla petri.nieminen@bocoip.com tai p. 040 524 5767

 

Keskiviikko

 • Parillisilla viikoilla 30 min yhteisökävely Innovation Home Tampereella, lähtö klo 13.00 aulasta
 • Kerro meille huippuhetkistäsi, sillä joka toinen keskiviikko kohotetaan Innovation Home Tampereella malja yhteisön onnistujalle, mikäli juhlan aihetta löytyy!
 • Virtuaaliklinikka: SNAPIN kasvumarkkinointitoimisto – varaa 30 min keskusteluhetki yrityksesi tämän hetkisestä Google- ja Facebook-näkyvyydestä
  • Tonin tavoitat sähköpostilla toni@snapin.fi tai p. 050 554 5554

 

Torstai

 • Parittomilla viikoilla yhteisölounas Innovation Home Tampereella lähialueen lounasravintoloissa klo 12.00, ravintola ilmoitetaan WhatsApp-ryhmässä
 • Virtuaaliklinikka: Lexia – päivystää lakikysymyksissä
  • Lexian tavoitat sähkopostilla growth@lexia.fi tai p. 010 424 4200

 

Perjantai

 

 • Virtuaaliklinikka: Desigence – Hintabuusti-klinikka klo 9.00 – 10.00.
  • Varaa ennakkoon keskusteluhetki hinnoittelusta tuloksentekijänä
  • Desigencen tavoitat sähköpostilla contact@desigence.com

 

Virtuaaliklinikat sisältyvät Innovation Home jäsenyyteen.

 

Yhteistyökumppanimme auttavat mielellään, kun tarvitset apua mm. kirjanpidossa, IPR:ssä, myynnissä sekä verotukseen liittyvissä asioissa.

Share


Uutiset