Innovation Home Singapore

71 Ayer Rajah Crescent #03-04/05  (BLOCK71 )
139951 SG, Singapore
viivi@coworkinghome.com
+65 914 57609

”Helppo ensiaskel Aasian markkinoille ja kulttuuriin. Singaporeen yhtiön perustaminen on helppoa ja edullista. Singaporen verotus myös tukee yrittämistä ja alkuun pääseminen on vaivatonta.”

– Juha Alanen, Haltian

 

 

Singapore on noin Suomen pääkaupunkiseudun (733.1 km2)  kokoinen kaupunkivaltio. Asukkaita on suunnilleen saman verran kuin Suomessa 5,4 miljoonaa. Singapore itsenäistyi Malesiasta vuonna 1965 ja nousi nopeasti Kaakkois-Aasian kaupan keskukseksi Hongkongin ohessa. Nykyään Hongkong on menettämässä asemaansa Aasian hubina ja Singapore on vahvistamassa rooliaan.

 

Singaporessa arvostetaan suomalaista osaamista. Erityisesti arvostetaan raskaan teollisuuden tietotaitoa ja vihreitä ratkaisuja. Singaporen valtio taas etsii omalla tahollaan eri vuosina eri alojen osaamista. Esimerkiksi muutama vuosi sitten Singaporessa panostettiin eniten tekoälyn, kyberturvallisuuden ja sustainable-rakentamisen innovatiivisiin ratkaisuihin.

Sen, mihin aloihin Singapore panostaa juuri tällä hetkellä, voimme selvittää markkinatutkimus-palvelujemme kautta. Esimerkiksi olisiko juuri sinun yrityksesi ala juuri sitä alaa, mita Singaporessa kaivataan.

 

Singaporessa voi käyda turistiviisumilla ja oleskella yhteen soittoon maksimissaan kolmen kuukauden ajan. Sitten kun haluaa asettua Singaporeen pysyvämmin tai pidemmäksi aikaa on hankittava työlupa.  Työlupia on monenlaisia, yrittäjien työluvista palkkatyölupiin. Singaporessa työskennellessä minimipalkkavaatimukset  riippuvat mm. koulutuksesta ja työkokemuksesta. Näistä voimme mielellämme sparrailla kanssanne.

 

Singaporen yritysverotus on yksi maailmaan alhaisempia ja lähes ainoita maita jotka ovat jopa laskeneet yritysten verotusta houkutellakseen ulkomaisia sijoittajia sekä kansainvalisia yrityksiä maahan. Yrittäjäystävällinen Singapore tukee Startup yrityksiä mm. helpolla ja nopealla yrityksen perustamisella sekä alhaisella verotuksella.

Singaporeen rekisteröidyllä yrityksellä on myös mahdollista hakea Singaporen valtiolta tukea yrityksen aloituskuluihin.

 

Ei tuplaverotusta, ei ennakkoveroa, verohelpotuksia startup yrityksille 100 000 S$ asti! Alhainen gst (alv) 8 % jota yritys alkaa maksamaan vasta miljoonan liikevaihdon jälkeen

 

TÄSTÄ LINKISTÄ voit laskea oman yrityksesi mahdollisen verotuksen Singaporessa.

 

”Yrityksen perustaminen monilla aloilla on nopeaa, helppoa ja halpaa. Singapore antaa turvallisen alustan laajentaa liiketoimintaa. Yrityksen ensimmäiset kolme vuotta on verovapaita joten sekin antaa hyvän helpotuksen start-upille tai kasvuyritykselle alkumetreille.”

– Singaporessa toimiva suomalainen naisyrittäjä

Tulo:

Ensimmäiset 100 000 S$

Seuraavat 100 000 S$

Yhteensä 200 000 S$

Verovapaata:

75 %

50 %

 

 

Verovapaa summa:

75 000 S$

50 000 S$

125 000 S$

Miten me sitten voimme auttaa sinua?

TYÖ- JA NEUVOTTELUTILAT: Tarjoamme käyttöösi viihtyisät ja ergonomisesti oikeanlaiset työtilamme. Meiltä löydät kivan työyhteisön ja kattavat palvelut samasta paikasta.

Tilojamme voi käyttää myös tapahtumiin, kuten tuotteiden lanseerauksiin tai pieniin seminareeihin.  Kauttamme saat sekä työpisteet että neuvottelutilat.

 

BUSINESS- ja SHOWROOM -jäsenyydet: Autamme sinut, yrityksesi ja tuotteesi Aasian markkinoille! Palvelumme ovat kattavat ja tarjoavat sinulle luotettavan tavan, tuoda tuotteitasi esiin Aasian markkinoille. Tuotteesi on  asiakkaittesi nähtävissä meidän tilojemme showroomissa.

KOULUTUS JA KONSULTOINTI: Kauttamme saat asiantuntevaa konsultointia ja apua mm. yrityksen perustamiseen Singaporessa, Singaporen verotuksen ja lainsäädännön tuntemusta ja vaikkapa kattavan markkina-analyysin. Meiltä asiantuntevaa konsultointia myös oikean työluvan ja vakuutusten valitsemisessa.

Silta Aasian ja Euroopan välillä

Ulkomaille laajentaminen ja kansainvälisille markkinoille lähteminen on aina haaste, joka edellyttää vahvoja paikallisia kumppaneita. Singapore ja Suomi ovat hyvin samankaltaisia maita niin talouteen kuin väestöön liittyvien vahvuuksien ja haasteiden kanssa.  ​​Nämä yhtäläisyydet helpottavat vahvojen siteiden rakentamista mm. teknologiassa, lääketieteellisessä teknologiassa, koulutuksessa tai AI-ratkaisuissa ja älykaupunkihaasteissa.

Helpompaa bisnestä myös startupeille

Innovation Home Singapore, Los Angeles ja Suomi tietävät, että startupit tarvitsevat kaiken mahdollisen avun ja tuen nopeaan, edulliseen ja helppoon tapaan siirtyä ulkomaan markkinoille. Innovation Home on tasoittamassa tätä tietä omalla läpinäkyvällä ja avuliaalla tavallaan, joka mahdollistaa hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin ja hallintoon.

Ilman kassavirtaa ja verkostoa ei tapahdu mitään

Nopeamman kasvun ja kassavirran saavuttamiseksi tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja myyntiin ja markkinointiin. Tiloissamme voit esitellä tuotteitasi ja me hoidamme asiakkaitanne kunnoittaen, mutta myynnillisesti aktiivisesti.

Meillä on käytössämme tämän päivän valmiudet yhdistää niin isoja korporaatioita kuin pieniä startuppeja toisiinsa.

 

 

”Pääkieli on Englanti, se on yksi isoin helpotus. Singapore tarjoaa monipuolisen ympäristön, niin kulttuurin kuin busineksenkin puolesta. Tämä edesauttaa monenlaisten SME yritysten nopeaa ja vaivatonta ensiaskelta.”

– Singaporessa toimiva suomalainen miesyrittäjä

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamma mielellämme!

Singaporessa Viivi Avellan: viivi@coworkinghome.com

Suomessa Kati Haikola-Mehtälä & koko myyntitiimimme on apunasi: work@coworkinghome.com