Yhteiskunnallinen yritys, joka tukee haavoittuvassa asemassa olevia lapsiperheitä ravitsevan ruuan avulla

 

Venner sai alkunsa vuonna 2018, kun perustajat Emilia Järvinen ja Tuulia Järvinen huolestuivat suomalaisten lapsiperheiden epätasa-arvoisesta ravitsemuksesta. Ravitsemus on hyvinvoinnin perusta, joten se vaikuttaa oleellisesti lasten lähtökohtiin ja mahdollisuuksiin elämässä. Hyvän ravitsemuksen tiedetään tukevan kehitystä ja oppimista, kun taas huono ruokavalio aiheuttaa lukuisia terveysongelmia. Venner toimii lukuisien järjestö-, säätiö- ja kuntayhteistyökumppanien kanssa niin Suomessa että UK:ssa, ja tähän mennessä Venner on kumppaneidensa kanssa toimittanut raaka-aineet perheille jo ainakin 1.5 miljoonaan ravitsevaan ateriaan.

Vennerin ruokakasvatuskonsepti sisältää ruokakasvatusta sekä raaka-aineet ja reseptit ruokalaatikossa, ja se toimii yhteistyössä järjestö-, kunta-, ja säätiösektorin kanssa. Perheitä tuetaan oppimaan edullisesta ja ravitsevasta ruuasta, jonka myötä heidän on mahdollista siirtyä kestävämmän ja hyvinvointia lisäävän ruuan pariin. Venner-laatikko muistuttaa myös perheen yhteisistä hetkistä ruokailun ja kokkailun äärellä.

 

Tukea lasten monipuolisempaan ruokavalioon Vegemi-menetelmän avulla

 

Vennerin osana kehitetty Vegemi-ruokakasvatusratkaisu on eriytetty uudeksi yritykseksi vuoden 2024 alussa. Vegemi-menetelmä tukee lasten innostusta kasviksiin ja hedelmiin. Venner taas keskittyy jatkossa nimenomaan ydintoimintaansa säätiö-, järjestö- ja kuntakumppaniensa kanssa Suomessa ja UK:ssa, ja pyrkii tarjoamaan apua mahdollisimman laajasti ja vaikuttavasti. Toisin sanoen on kaksi yritystä, joilla on samanlainen tehtävä, mutta erilaiset työkalut ja kohderyhmät.

 

”Innovation Home Otaniemen luova ja monipuolinen yhteisö tuo virtaa arkeen. Tietenkin myös tilat ovat viihtyisät, Innovation Homen henkilöstö timanttista sekä yhteisökollegat mahtavia. Ollaan Otaniemen iloisia paluumuuttajia! Paras vinkkimme kanssayrittäjille on suhtautua työhön uteliaisuudella ja rakentaa innostunut työyhteisö, jossa jokaisen taidot tulevat esille ja jossa jokainen voi olla oma itsensä.”

 

Tutustu yritykseen lisää somessa!

Instagram:  @venner_ravitsemus

LinkedIn: Vegemi

vegemiapp.fi

 

Venner logo

Share


Tagit:
coworking innovationhome Jäsenyritys otaniemi venner
Uutiset