Parhaat tilat kokouksille & tapahtumille

Uudet innovatiiviset toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Kampin kauppakeskuksen vieressä.

Viisi tyylikästä kokoushuonetta tarjoavat inspiroivan ympäristön tiimisi kokouksille, joiden yhteyteen on myös mahdollista vuokrata huippuluokan podcast ja webinaarilaitteisto ammattimaiseen tuottamiseen.

Tapahtumatilamme Dustin Event Arena soveltuu suurille tapahtumille, ja Rose Garden ulkotapahtumatila saunalla ja porealtaalla luo ainutlaatuisen tunnelman unohtumattomille yhteisille hetkille.

Tarjoamme myös ravintolapalvelut erilaisiin tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten muutaman henkilön asiakaspalaveri tai 500 hengen tapahtuma!

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
events@innovationhome.fi | 040 183 5901


Katso Kampin kokoushuoneet Katso myös Kampin toimistotilat

Järjestä ikimuistoiset kesäjuhlat!

Haaveiletko ainutlaatuisen kesäpäivän järjestämisestä?

Innovation Home Kampin monipuoliset ja modernit tilat tarjoavat mahdollisuuden luoda juuri sellaiset juhlat kuin olet aina halunnut – helppojen kulkuyhteyksien päässä Helsingin ytimessä.

Ota tilaisuudesta kaikki irti! Kampin sisäpihan varaajana saat nyt Ripavi-pihasaunan ja Drop-ulkoporealtaan käyttöösi ILMAISEKSI.Lue lisää Katso kesäjuhlien esittelyvideo

Dustin Event Arena
100 henkilöä

Innovation Home Kampin vetonaulana toimii upea Dustin Event Arena, joka taipuu aamuvarhaisesta kokouksesta illan viimeiseen valssiin. Vain seinät ovat rajana, mitä tässä upeassa tilassa voikaan järjestää!

  • KickOff & WorkShop -päivät
  • Seminaarit & konferenssit
  • Tunnelmalliset illallisetLue lisää Jätä meille yhteydenottopyyntö

Rose Garden sisäpiha
500 henkilöä

Innovation Home Kampin sisäpihalla sijaitseva ulkotapahtumatilamme on omaa luokkaansa.
Sisäpihalla järjestät upeat ja ikimuistoiset juhlat, sekä yksityistilaisuudet juuri sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Kauttamme onnistuu loistavasti myös lukuisat erilaiset ohjelmanumerot ja hyvinvointipalvelut, esiintyjät, aktiviteetit, sekä tapahtumatilan somistus tilaisuuttanne varten. Kysy rohkeasti lisätietoja!Varaa kesäjuhlat Katso Rose Garden esittelyvideo

Toteuta unelmien pikkujoulut kanssamme!

Tarjoamme juuri oikean ympäristön unohtumattomille juhlille. Halusittepa sitten luoda perinteisen joulujuhlan tunnelmaa tai järjestää jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä, tilamme taipuvat toiveidenne mukaan. Täydellinen valinta niin intiimeille illanvietoille kuin suurille, riehakkaille juhlille.

Eikä siinä vielä kaikki! Jos catering-palveluidemme myyntitakuu täyttyy, emme veloita lainkaan tilavuokraa! Näin voitte keskittyä täysillä luomaan unohtumattomia hetkiä ilman huolta ylimääräisistä kustannuksista.Lue lisää ja varaa pikkujoulut

Ripavi-sauna & Drop-poreallas

Kampin sisäpihaltamme löydät myös persoonallisen ja ainutlaatuisen Ripavi-pihasaunan sekä Drop-ulkoaltaan, johon voit pulahtaa saunan löylyjen jälkeen, oli sitten kyseessä lämmin kesäpäivä tai kirpsakka talvinen pakkassää.Varaa sauna ja poreallas Jätä meille yhteydenottopyyntö

Ravintola ja catering -palvelut

Tarjoamme paitsi kokous- ja tapahtumatiloja myös makunystyröitä hivelevät ravintola- ja cateringlapalvelut erilaisiin tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten muutaman henkilön asiakaspalaveri tai 500 hengen tapahtuma! Keittiömme mestarit loihtivat teille tarjoilut suurella sydämellä toiveidenne mukaisesti.

Ravintolamme lounasbuffet on katettu joka arkipäivä klo 11.00–13.30, tarjoten monipuolisen valikoiman kauden makuja. Lisäksi salaattibaarimme odottaa sinua arkipäivisin klo 11.00–14.00, jossa voit itse koota juuri sellaisen salaatin, joka kutkuttaa makunystyröitäsi juuri oikealla tavalla.Katso lounaslista Jätä meille yhteydenottopyyntö

Varaa kesäjuhlat

 

Kesäjuhlat Innovation Home Kampissa varaus

Haaveiletko ainutlaatuisen kesäpäivän järjestämisestä? 

Innovation Home Kampin monipuoliset ja modernit tilat tarjoavat mahdollisuuden luoda juuri sellaiset juhlat kuin olet aina halunnut helppojen kulkuyhteyksien päässä Helsingin ytimessä.

Lue lisää ja tee varaus

 

Tunnelmalliset illalliset

 

Etsitkö täydellistä paikkaa isojen ja tunnelmallisten illallisten järjestämiseen?

Tapahtumatilamme tarjoaa upeat puitteet minkä tahansa tyyppisen illallisen järjestämiseen, oli sitten kyseessä sivistynyt gaala, rennompi ystäväpäivällinen tai bisnesillallinen.

Lue lisää ja tee varaus

 

Yritystapahtumat

 

Etsitkö tapahtumapaikkaa, joka tekee vaikutuksen?

Tee seuraavasta tapahtumastasi ikimuistoinen! Tarjoamme upean tapahtumatilan, joka sopii niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin. ⁠Meillä järjestät helposti jopa 100 henkilön yritystapahtumat ja seminaarit.

Lue lisää ja tee varaus

 

Kampin kokoushuoneet

Happiness – 8 henkilöä

Happiness kokoushuone Innovation Home Kampissa

Kokoustilassa on videoneuvottelujärjestelmä ja 65-tuumainen näyttö, johon voit yhdistää oman tietokoneesi.

Suosittelemme tätä tilaa esimerkiksi hallituksille, videoneuvotteluihin ja virallisiin kokouksiin.

Hinnoittelu Jäsenhinta
44 € / h 35 € / h
290 € / 8h 232 € / 8h

Varaa Happiness

 

Empathy – 9 henkilöä

Empathy kokoushuone Innovation Home Kampissa

Kokoustilassa on videoneuvottelujärjestelmä ja 65-tuumainen näyttö, johon voit yhdistää oman tietokoneesi.

Suosittelemme tätä tilaa esimerkiksi hallituksille, videoneuvotteluihin ja virallisiin kokouksiin.

Hinnoittelu Jäsenhinta
44 € / h 35 € / h
290 € / 8h 232 € / 8h

Varaa Empathy

 

Matchmaking – 4 henkilöä

Kokoustilassa on 65-tuumainen näyttö, johon voit yhdistää oman tietokoneesi.

Suosittelemme tätä tilaa esimerkiksi rentoihin viikkopalavereihin ja haastatteluihin.

Hinnoittelu Jäsenhinta
44 € / h 35 € / h
290 € / 8h 232 € / 8h

Varaa Matchmaking

 

On the Top – 20 henkilöä

Suurimmassa neuvottelutilassamme on videoneuvottelujärjestelmä ja 83-tuumainen näyttö, johon voit yhdistää oman tietokoneesi.

Suosittelemme tätä tilaa esimerkiksi videoneuvotteluille, hallituksille ja koulutustilaisuuksiin.

Hinnoittelu Jäsenhinta
68 € / h 54 € / h
440 € / 8h 352 € / 8h

Varaa On the Top

 

Mandatum – 6 henkilöä

Mandatum kokoustila Innovation Home Kampissa

Neuvottelutilassa on 55-tuumainen näyttö, sekä Jabran Panacast 50-videoneuvottelujärjestelmä.

Suosittelemme tätä tilaa esimerkiksi viikkopalavereihin, haastatteluihin ja videoneuvotteluihin.

Hinnoittelu Jäsenhinta
44 € / h 35 € / h
290 € / 8h 232 € / 8h

Varaa Mandatum

 

Hinnat alv. 0%

”Onnistuneen tapahtuman salaisuus piilee yksityiskohdissa – valmisteluissa, sujuvassa tapahtumakulussa, teknisissä ratkaisuissa ja käytännön järjestelyissä.

Dustin Event Arenalla järjestämämme tapahtuma oli täydellinen esimerkki tästä symbioosista. Kommunikaatio henkilöstön kanssa oli saumatonta, ja heidän lähestymistapansa oli täydellinen 10. Oli virkistävää kokea, kuinka sujuvaa ja tehokasta yhteistyö voi olla, kun kaikki osapuolet ovat sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseen.

Kiitos, Dustin Event Arena ja Innovation Home Kamppi, että teitte tapahtumastamme unohtumattoman. Teidän ansiostanne pystyimme luomaan tilaisuuden, joka ei ainoastaan täyttänyt odotuksiamme, vaan ylitti ne monin verroin. Odotamme innolla tulevia projekteja yhdessä teidän kanssanne.”

Sissi Kärkkäinen, Press D’Oro

”Kick off -päivämme Innovation Home Kampissa oli menestys yli kaikkien odotusten. Kiitos siitä kuuluu teidän tiloillenne, palveluille ja tarjoiluille. Toivomme, että voimme jatkossakin hyödyntää palveluitanne.
Erityiskiitokset keittiölle; ruoka oli erinomaista ja palvelu ensiluokkaista. Toivottavasti voimme tehdä yhteistyötä myös tulevaisuudessa.”

Maria Haapakoski, Fuxio

Järjestä tapahtumasi Helsingin ytimessä Kampissa!