Innovation Home Kamppi

Tervetuloa Innovation Home Kamppiin

-paikkaan missä luova energia ja bisnes kohtaavat!

Uudet coworking- ja toimitotilamme saavat inspiraation virtaamaan ja muuttamaan käsityksesi siitä, millainen toimistoympäristö voi olla. Me tarjoamme täydelliset puitteet työtekoon, busineksen kasvattamiseen, verkostoitumiseen sekä kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

Meidät löydät aivan Helsingin ydinkeskustasta, kauppakeskus Kampin vierestä.

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
kamppi@innovationhome.fi | 040 670 0141

Vastaanottomme on avoinna arkisin 8.30 – 16.30Katso esittelyvideo Katso lounaslista
Työpiste

Työtila ja -pöytä käytössäsi energisessä ja viihtyisässä coworking -ympäristössä. Ah mikä valinnanvapaus!
Hinta alk. 290 € / kk (alv. 0%)

Oma työpiste

Oma, sinulle varattu työtila ja -pöytä käytössäsi keskellä aktiivista ja energistä yhteisöä. Eipä tarvitse päivittäin etsiä omaa paikkaansa.
Hinta alk. 390 € / kk (alv 0%)

Oma toimisto / tiimihuone

Oma toimisto viihtyisässä ja monipuolisessa ympäristössä. Oikea introvertin unelma! Ps. myös coworking -tilat ovat käytössäsi.
Hinta alk. 1000 € / kk (alv 0%)

Virtuaalijäsenyys

Oman bisneksen kasvattamismahdollisuus osana Innovation Homen yhteisöä ja verkostoa vaikka et omaa työtilaa juuri nyt meiltä tarvitsisikaan!
Hinta alk. 89 € / kk (alv 0%)

Business-/showroom jäsenyys

Intohimomme on saattaa yhteen korporaatioita ja startuppeja. Kerromme mielellämme, miten sen teemme ja etsimme kanssasi parhaan mahdollisen tavan lähteä mukaan tekemään bisnestä tähän upeaan yhteisöön. Kerromme mielellämme, miten sen teemme ja etsimme kanssasi parhaan mahdollisen tavan lähteä mukaan tekemään bisnestä tähän upeaan yhteisöön.

Päiväpassi

Tarvitsetko työtilaa vain satunnaisesti? Päiväpassi on kaikista joustavin jäsenyytemme, josta maksat vain käytön mukaan. Päiväpassilla pääset työskentelemään energisessä ja viihtyisässä coworking -ympäristössä. Sinun ei tarvitse sitoutua, mutta me sitoudumme sinuun. Tässä on vain yksi riski: ”Voi olla, että haluat jäädä.”
Hinta 29 € (alv. 0%)

Liity osaksi yhteisöämme

Tervetuloa Innovation Home Kamppiin – Astu sisään tilaan, jossa ideat saavat siivet ja missä työskentely on yhtä hauskaa kuin tyylikäs afterwork.

Tervetuloa kokemaan täysin uusi tapa työskennellä ja juhlia Helsingin Kampissa!Vertaile jäsenyyksiä Varaa veloitukseton testiviikko
Muutamia työtiloja vielä vapaana!

Varaa oma esittelyaikasi Tinna Långströmin kanssa tinna@innovationhome.fi tai 040 523 6624
Voit myös jättää yhteydenottopyynnön olevan lomakkeen kautta!Lähetä sähköposti Tinnalle Soita Tinnalle
Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyynnön tämän kaavakkeen kautta!