Innovation Home Tampere

Tervetuloa Innovation Home Tampereelle

– paikkaan, missä pääset nauttimaan inspiroivasta työilmapiiristä uskomattoman kauniissa koskimaisemissa!

Innovation Home Tampere on paikka joka haluaa saattaa yhteen ihmisiä, jotka voivat oppia ja hyötyä toisistaan, alasta tai asemasta riippumatta.

Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere
tampere@innovationhome.fi | 0400 165 317

Vastaanottomme on avoinna arkisin 8.00 – 16.00Ota yhteyttä Varaa veloitukseton testiviikko
Työpiste

Työtila ja -pöytä käytössäsi coworking -ympäristössä upeissa Finlaysonin järvimaisemissa. Ah mikä valinnanvapaus!
Alk. 230 € / kk (alv. 0%)

Oma työpiste

Oma, sinulle varattu työtila ja -pöytä käytössäsi keskellä aktiivista ja energistä yhteisöä. Eipä tarvitse päivittäin etsiä omaa paikkaansa.
Alk. 345 € / kk (alv. 0%)

Oma toimisto / tiimihuone

Oma toimisto viihtyisässä ja monipuolisessa ympäristössä. Oikea introvertin unelma! Ps. myös coworking -tilat ovat käytössäsi.
Alk. 710 € / kk (alv. 0%)

Virtuaalijäsenyys

Oman bisneksen kasvattamismahdollisuus osana Innovation Homen yhteisöä ja verkostoa vaikka et omaa työtilaa juuri nyt meiltä tarvitsisikaan!
Alk. 89 € / kk (alv 0%)

Business- / showroomjäsenyys

Intohimomme on saattaa yhteen korporaatioita ja startuppeja. Kerromme mielellämme, miten sen teemme ja etsimme kanssasi parhaan mahdollisen tavan lähteä mukaan tekemään bisnestä tähän upeaan yhteisöön. Kerromme mielellämme, miten sen teemme ja etsimme kanssasi parhaan mahdollisen tavan lähteä mukaan tekemään bisnestä tähän upeaan yhteisöön.

Päiväpassi

Tarvitseko työtilaa vain satunnaisesti? Päiväpassi on kaikista joustavin jäsenyytemme, josta maksat vain käytön mukaan. Päiväpassilla pääset työskentelemään energisessä ja viihtyisässä coworking -ympäristössä. Sinun ei tarvitse sitoutua, mutta me sitoudumme sinuun. Tässä on vain yksi riski: ”Voi olla, että haluat jäädä.”
Hinta 29 € (alv. 0%)

Työtila Tampereelta, rakkaudella

Innovation Home Tampereella jokainen ihminen on tärkeä, tulit sitten käymään päiväksi tai on tarkoituksesi olla meillä pidempään. Pienetkin kohtaamiset mahdollistavat isoja asioita ja synnyttävät uusia ideoita. Me nostamme kanssasi maljan onnistumiselle ja autamme vastatuulessa eteenpäin.Vertaile jäsenyyksiä Varaa veloitukseton testiviikko
Muutamia työtiloja vielä vapaana!

Varaa oma esittelyaikasi Hanna Rinnan kanssa hanna.rinta@innovationhome.fi tai 040 831 6778
Voit myös jättä yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta!Lähetä sähköposti Hannalle Soita Hannalle
Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyynnön tämän kaavakkeen kautta!