Mentorit ovat osa energistä voimavaraamme

 

Mentorit ovat maaginen klaanimme, ryhmä huippuosaajia eri alueilta ja aloilta. He tuovat uusia ideoita ja lisää verkostoitumismahdollisuuksia yhteisöllemme.

Innovation Homen jäsenenä olet mukana innovatiivisessä nuotiopiirissä, jonka tavoitteena on kehittää liiketoimintaasi. Mentorimme antavat aikaansa ja osaamistaan jäsentemme käyttöön. Innovation Home toimii yhdistäjänä Mentoreiden ja jäsentemme välillä.

Mentorit löytävät itselleen myös energiaa jäsenistöstämme, unohtamatta yhteistyökumppanuuksien ja uusien sijoituskohteiden tuomia mahdollisuuksia.

Olemme valinneet Mentorimme tarkasti, varmistaen mahdollisimman laajan kirjon eri alueiden osaamista jäsentemme käyttöön.


Mentorointihakemus jäsenille

Jäsentemme kokemuksia mentoroinnista

”Löysimme yhdessä Sanna Walleniuksen kanssa vahvuudet joihin panostamme tulevaisuudessa sekä sain tärkeitä vinkkejä kuinka kohdentaa toimintaani sekä markkinointiani tulevaisuudessa. Mentorointi myös kirkasti, mitkä ovat yrityksemme vahvuudet ja selkeytti liikeideamme fokusta.”

Erdem Guler, 2 Maymun

 

”Aika ajoin yrityksen matkalla tulee vastaan hetkiä jolloin joutuu miettimään keksiäkö itsensä kokonaan uudelleen vai onko parempi vain hioa turhia särmiä pois. 

Pohdimme Mikko-Pekka Hanskin kanssa palveluyrityksen strategisia valintoja ja tunnistimme muutaman vaihtoehtoisen polun ja niihin liittyviä kokeiluja. Asiaan saisi helposti käytettyä kuukausitolkulla aikaa, mutta M-P:n pesukoneessa saatiin puhdasta ja sileää kahdella kosketuksella. No, ainakin yrittäjien päät selviksi ja suunta selville. 

Mikko-Pekan välittömyys, kyky heittäytyä ja päästä valon nopeudella asian ytimeen ovat harvinainen yhdistelmä. Jos olet tuloshakuinen, suoraviivainen ja avoin uusille ideoille, niin suosittelen lämpimästi Mikko-Pekan mentorointia.”

Samuli Ketola, White Hat

Innovation Home mentorit

 

Mammu Kaario

Mammu on rautainen hallitusammattilainen. Hänen erityisosaamistaan on myös pääomasijoittaminen. Mammu on toiminut aikaisemmin mm. Partneran toimitusjohtajana ja Korona Investin sijoitusjohtajana.

 

Teppo Havo

Teppo toimii tällä hetkellä Danske Bankin pohjoismaisesta kasvuyritysliiketoiminnasta vastaavana johtajana. Erityisosaamisalueina startup- ja kasvuyritysten pääoma- ja rahoitusratkaisut. Hänellä on 15 vuotta pankki- ja finanssialan kokemusta. Yrityspankin liiketoiminnan kehittäminen, viestintä ja  markkinointi ovat hänen vahvuuksiaan.

 

Dome Karukoski

Thomas ”Dome” Karukoski on suomalainen kahdesti Jussi-palkittu elokuvaohjaaja.

 

Matti Copeland

Matti on intensiivinen yrittäjä ja vaikuttaja, sekä Headhunter yli 30 vuoden kokemuksella. Hänellä on erittäin laaja verkosto korkean profiilin liike-elämän johtajia ja hallitusammattilaisia. Sijoittaminen kuuluu myös Matin kiinnostuksen kohteisiin.

 

Mikko-Pekka Hanski

Mikko-Pekka on Hyvän Mielen Ministeriön perustaja. Hän on yrittäjä sydämeltään ja hänen syvintä osaamistaan ovat strategiset konseptisuunnittelutaidot, digitaalisen strategian luominen, laadullinen markkinatutkimus, kansainvälinen myynti sekä liiketoiminnan kehittäminen. Mikko-Pekan vahvuuksiin kuuluvat myös globaalit verkostot, mielikuvitukseen keskittyminen ja mahdollisuuksien metsästys.

 

Antti Harjuoja

Antti on aviomies, isä ja Nextmile Oy:n CEO & Founder. Hänelle on tärkeää olla rakentamassa yhteiskuntaa parempaan suuntaan. Yrittäjyydessä hän uskoo tekemiseen ja uskallukseen kokeilla uutta, joka voi johtaa myös epäonnistumiseen. ”Loppujen lopuksi yrittäjyydessä ja elämässä on kysymys oppimisprosessista, kuinka nopeasti käännät pettymykset opiksi ja jatkat matkaa.”

 

Rosanna Marila ja Sanna Wallenius

Tällä kaksikolla on paras sisäpiiritieto siitä, miten mediailmiöt syntyvät, sillä he luovat niitä työkseen itse. He ovat kysyttyjä toimittajia, kouluttajia ja yrittäjiä. Rosanna ja Sanna tietävät kaiken ansaitusta medianäkyvyydestä ja ovat valmiita jakamaan salaiset oppinsa. Yhdessä he ovat kirjoittaneet kirjan ”Lisää liksaa! Itsensätyöllistäjän tsemppikirja parempiin palkkioihin”.

Rosanna        Sanna

 

Juha Hynynen

Juha on toiminut yli 30 vuoden ajan johtotehtävissä suomalaisissa ja kansainvälistyvissä ohjelmistokehitysyrityksissä. Hänen roolinsa on toimitusjohtajuuden lisäksi ollut pääosin liiketoiminnan, talouden, hallinnon ja yrityssuunnittelun johtotehtävät. Viimeiset 10 vuotta Juha on toiminut liikkeenjohdon konsulttina ja johtamisvalmentajana sekä ollut mukana neuvonantajana käynnistämässä muutaman uuden startup’in toimintaa.

 

Pauliina Airaksinen-Aminoff

Pauliina on läheinen ja innostava valmentaja, mutta ennen kaikkea äiti ja vaimo, leasing-äitiyttä unohtamatta. Pauliina tukee valmentaen, kun haluat päästä vielä syvemmälle tunnetaidoissasi, löytää vahvuutesi ja olla oman organisaatiosi ja itsesi paras johtaja. Hän on työskennellyt sekä alaisena että johtajana, yrittäjänä ja liikekumppanina. Pauliina on ansainnut myös nimityksen Innovaatio Tohtori.

 

Tuomo Raasio

Tuomo on juristi ja CapManin perustajajäsen. Hän toimii tällä hetkellä Winsome Oy:n hallituksen puheenjohtajana, sekä monen PK-yrityksen hallituksen jäsenenä. Tuomo on toiminut Lastenklinikoiden Kummien puheenjohtajana jo 15 vuoden ajan.

 

Pekka Pohjakallio

Pekan ura on aina keskittynyt hänen kahteen intohimoonsa: Innovaatioihin ja hyvinvointiin. Tällä hetkellä hän on Hintsa Performancen kehitysjohtaja. Liiketoiminnan kehittäjänä Pekka puhuu hyvinvoinnin johtamisen puolesta. Hän on myös työelämän uudistaja, joka mentoroi yksilön vahvuuksien ja innovaation merkityksellisyydestä. Vapaa-ajalla Pekan intohimoja ovat perhe, kilpacheerleading, tennis sekä kokkaus.

 

Jarkko Kuisma

Jarkko on asiakkuusjohtaja Evli Plc & Certified Business Coach. Hän on työskennellyt viimeiset 15 vuotta finanssialalla ja nähnyt läheltä mitä uudet liiketoimintamahdollisuudet voivat tarjota alan uusille toimijoille. Jarkon erityisosaamista ovat myynnin johtaminen sekä projektijohtaminen. Myös kilpailukyvyn kasvattamisesta digitalisaation avulla kuuluu Jarkon vahvuuksiin. ”Pidän rohkeista ideoista. Olen parhaimmillani tilanteissa, joissa voin käyttää tunnetaitoja ja sparrausta apuna.”

 

Oona Kankkunen

Oona on sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden valmentaja, modernin myynnin & markkinoinnin neuvonantaja, puhuja ja Kasvua Somesta- tietokirjailija. Hän luotsaa päävalmentajana ja perustajayrittäjänä modernin myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritystä Network & Growth:a. Oonan ammattisydän sykkii myyjien, asiantuntijoiden ja yrityksien auttamiselle myynnin, tunnettuuden ja brändin vetovoiman kasvussa.

 

Marika Arovuo

Marikan menestysmatka Suomesta Aasian kautta Kanadaan alkoi 25 vuotta sitten. Marikan vahvuuksiin kuuluvat digimarkkinointi, huipputason kotisivujen rakentaminen sisältö ja grafiikka mukaan lukien, sekä sosiaalinen media kaikissa segmenteissään. Hän on energinen, luova, pragmaattinen, kunnianhimoinen ja haluaa ylittää odotukset kaikessa tekemisessään. Hän voimaantuu, kun saa tukea yrityksiä menestykseen ja kansainvälisyyteen.

 

Paula Salomaa

Paulalla on laaja kokemus kansainvälisistä markkinoista ja yrityskulttuureista. Hänen intohimonsa on tunnistaa skandinaaviset innovaatiot ja kohdistaa ne USA markkinoille. Paula löytää potentiaaliset tuotteet ja teknologiat, joilla on mahdollisuuksia myös kansainvälisillä markkinoilla. Business Finland Senior Advisor rooli on antanut Paulalle myös perspektiiviä erityyppisen yritysten sparraamiseen, ja tällä hetkellä Paula vaikuttaa Silicon Valleyn Nordic Innovation Housessa.

 

Aape Pohjavirta

Aape Pohjavirta on toiminut median, digitaalisten palveluiden ja teknologialiiketoiminnan ytimessä 1980-luvun lopulta lähtien. Matkallaan hän on nähnyt kuinka Steve Jobs ei aina onnistunut, keksinyt mobiilisovelluksen konseptin ja ymmärtänyt, että oppiminen ja etenkin poisoppiminen ovat tärkeintä tulevaisuutemme kannalta.
Kasvuyrittäjyyden ohella Aape on kouluttanut opiskelijoita, yrittäjiä ja eri alojen ammattilaisia esiintymisessä ja tarinankerronnassa mm. hautomo- ja kiihdytysohjelmissa ja oppilaitoksissa ympäri maailmaa.

 

Jukka Hilden

Jukka on yrittäjä, esiintyjä ja inspiroiva mediapersoona. Hän on tullut tunnetuksi Duudsonit tv ohjelmista ja tällä hetkellä Jukka vaikuttaa niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin.

Kaipaatko Mentorointia?

Hieno juttu! Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.